Odlično, novejše 2 sobno stabnovanje na Pobrežju z balkonom in parkingom …

2 sobno · Nakup
79.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Na Pobrežju, Zemljičeva ulica prodamo odlično 2 sobno stanovanje z balkonom v 1. nadstropju novejšega objekta  in parkirnim mestom…

Gre za “simpatično” in svetlo 2 sobno stanovanje z večjim balkonom, na jugozahodni strani objekta.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do večjega dnevnega prostora z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon. Iz dnevnega prostora je naprej prehod do spalnice in kopalnice z WC. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju lepo urejenega in novejšega bloka naselja, ki je bilo poimenovano kot “Cvetlično naselje”. Objekt je manjši in nima dvigala!

V neposredni okolici so podobni objekti in stanovanjske hiše. V bližini, ob cesti Veljka Vlahoviča so mislim, da vse možne trgovine, šola, vrtec, Stražunski gozd itd. Objekt je bil zgrajen leta 2006, je še v odličnem stanju.V lanskem letu pa je bila prebarvana fasada objekta.

Notranjost stanovanja je redno vzdrževana in odlično ohranjena, v lanskem letu “osvežena”; urejeni novi opleski, brušen in lakiran parket, pred leti pa je bila urejena tudi inverterska klimatska naprava v dnevnem prostoru.

Stanovanje ima  skupno površino cca. 60,8 m2.  Uporabne stanovanjske površine je 51,8 m2 + balkon, ki pa je v izmeri cca. 6 m2. Dodatno je še na voljo kletna shramba v izmeri cca. 3 m2 in parkirno mesto  v izmeri cca. 12 m2.

Upravnik objekta je Bam upravljanje. Obratovalni stroški so cca 40,00 € za 1. osebe. Rezervni sklad je 16 €. Ogrevanje je urejeno centralno na lastno plinsko etažno peč, ki ogreva tudi sanitarno vodo in se plačuje po dejanski porabi. V zimski sezoni je strošek ogrevanja prostorov in sanitarne vode cca. 50 €. Izredno nizki stroški ogrevanja!

Parkiranje je urejeno na lastniškem parkirnem mestu,  zunanjega parkirišča za objektom.

Posebnost: v stanovanju ostane skoraj vsa oprema in pohištvo; kuhinja z gospodinjskimi aparati, komplet spalnica, vso pohištvo dnevnega prostora z izjemo tehnike, kopalniško pohištvo, vključno s pralnim strojem in invertersko klimatsko napravo. Omenjena oprema je vključena v ceno stanovanja. Izjema je le pohištvo na balkonu, ki ni vključeno v ceno stanovanja.

EI v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in bo lahko vseljivo najkasneje v roku 3 mesecev, zaradi najemnega razmerja! Možen je tudi prevzem obstoječega najemnika!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično in lepo urejeno 2 sobno stanovanje v manjšem, novejšem bloku z velikim balkonom in parkirnim mestom. Tako blok kot samo stanovanje je tako rekoč kot novo. Stanovanje je bilo leta 2018 prenovljeno, prav tako je na objektu bila pobarvana fasada. Stanovanje se prodaja opremljeno, tako da prinesete le osebne stvari...
Absolutno priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz. Avtobusna postaja je v bližini, ob cesti XIV. divizije

Novejše naselje zgrajeno leta 2006, tako da so v neposredni okolici podobni objekti in stanovanjske hiše. V bližini, ob cesti Veljka Vlahoviča so mislim, da vse možne trgovine, šola, vrtec, Stražunski gozd itd.

Lokacija

Zemljičeva Ulica 24b, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (33)