2 sobno meščansko stanovanje na začetku Tabora – Maribor!

2 sobno Stanovanje · Nakup
82.350€
Prodano, čestitamo kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na desnem bregu Drave, Jezdarska ulica (Tabor) prodamo odlično, meščansko 2 sobno stanovanje z balkonom v drugem nadstropju.

Gre za prostorno in svetlo 2 sobno stanovanje z balkonom, z velikimi sobami, visokimi stropi, na zahodni strani objekta z razgledom proti Pohorju in železniško kolonijo.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice in stranišča, dnevne sobe, večje kuhinje z jedilnico iz katere je izhod na balkon, priročna shramba ter spalnica. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo urejene in vzdrževane meščanske hiše z le desetimi stanovanjskimi enotami!

Objekt se nahaja na dobri lokaciji, v bližini UKC MB ter šole Franceta Prešerna in je od mestnega jedra oddaljen le 10 min. hoje! Zgrajen je bil leta 1910, v zadnjih letih je bila stavba v celoti prenovljena; urejena skupna stopnišča, okna, vhod v blok, urejeni in sanirani so bili kletni prostori, nova streha, itd.

Notranjost stanovanja je redno vzdrževana in odlično ohranjena! Maja 2018 je bilo stanovanje generalno prenovljeno (PVC okna, nove vodovodne in elektro instalacije, nova kopalnica, nova keramika ter novi opleski). V sobah je ostal originalni hrastov parket (ribja kost), notranja vrata so nova. Skratka, prenovljeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj z ohranjenim meščanskim videzom in “dušo”.

Stanovanje ima skupno površino cca. 75 m2.  Uporabne stanovanjske površine je po podatkih Gurs-a 66.4 m2, balkon je v izmeri cca. 2 m2 in kletna shramba cca. 4,6 m2.

Upravnik objekta je Staninvest. Obratovalni stroški so cca 58,00 € za 2. osebi . Rezervni sklad je le 19 €. Ogrevanje je urejeno z IR paneli, mesečni strošek ogrevanja je cca. 150,00 € (odvisno od nastavljene temperature).
Parkiranje je možno ob objektu, lahko pa se najame garažirano parkirno mesto v sosednjem bloku za 45 € na mesec.

Posebnost: v stanovanju lahko na željo kupca ostane vsa novejša oprema, brez doplačila!

EI v izdelavi!
Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično urejeno stanovanje s posebno prijetno energijo, ki nudi udobnost bivanja!

V neposredni bližini je avtobusna postaja!

V neposredni bližini je UKC Maribor, osnovna šola, pekarna, zobozdravstvena ordinacija, do mestnega jedra pa je le 10 min. hoje!

Lokacija

Jezdarska ulica 1, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (31)