2 sobno stanovanje na Pobrežju…

2 sobno Stanovanje · Nakup
44.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na Pobrežju (Belokrajnska ulica) prodamo urejeno 2 sobno stanovanje v visokem pritličju večstanovanjske hiše (skupno 6 stanovanj).

Obsega manjši predprostor, iz katerega se vstopi v kuhinjo z jedilnico, ki se nadaljuje v prostorno dnevno sobo. Na drugi strani pa je iz predsobe dostop tudi do spalnice. Iz predprostora se dostopa tudi do manjše kopalnice z WC. Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca. 58,60 m2. Čiste stanovanjske površine je cca. 45,50 m2. K stanovanju pripada tudi večja kletna shramba v izmeri cca. 14,00 m2, kjer je urejena lastna peč za centralno ogrevanje z manjšo cisterno za olje. Parkiranje je omogočen na dvorišču objekta!

Nasproti vhoda v stanovanje je še stari zunanji WC, ki se sedaj uporablja kot pralnica, lahko pa tudi kot priročen prostor za shrambo…

Upravnik objekta je Staninvest, obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 45,00 EUR. Rezervni sklad je 20,00 EUR, ki se je začel zbirati pred kratkim.

Stanovanje je bilo v zadnjih letih vzdrževano ter delno obnovljeno (nova okna PVC v kuhinji in dnevni sobi, urejena je bila na novo kopalnica z tuš kabino in WC, urejena predelna stena med predsobo in kuhinjo in nove talne obloge v kuhinji z jedilnico, dnevni sobi in predsobi.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; Zgrajen je bil leta 1910, stavba je urejena in vzdrževana, zaradi začetka zbiranja rezervnega sklada pa so že v planu prenove…

EI: v izdelavi!

V stanovanju je trenutno najemnik, ki lahko gre ven v roku 30 dni…

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Za vse dodatne informacije ali za termin ogleda, pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Shramba

Dodaten opis

Urejeno stanovanje, velika dnevna soba, nizki stroški...

Mestni avtobusni prevoz

Podobne eno in večstanovanjske hiše.

Lokacija

Belokrajnska ulica 3, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (29)