Ugodno! 3 sobno stanovanje z garažo in zemljiščem na Taboru!

3 sobno · Nakup
Ugodna cena! 67.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Prostorno 3. sobno stanovanje s pripadajočo garažo ter lastniškim zemljiščem, se nahaja na atraktivni lokaciji na Taboru (Radvanjska cesta) v bližini Betnavskega gozda (Ulica Eve Lovše), kar omogoča veliko priložnosti za rekreacijo, otroško igro (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!

Stanovanje se nahaja v zgornji etaži samostojne hiše (K+P+M), ki je bila grajena l. 1948. Skozi leta je objekt bil skrbno vzdrževan in saniran, leta 2005 je bila menjana strešna kritina. Stanovanje (69,30 m2) obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, otroško sobo, spalnico in kopalnico. K stanovanju pripadata tudi dve kletni sobi v izmeri 34,20 m2. V stanovanju so bile menjane vse vodovodne in elektro instalacije, okna so PVC in vsa notranja vrata, talne obloge ter delno izolirane zunanje stene. Vsi stroški se plačujejo po dejanski porabi, ogrevanje je etažno ck na mestni plin. Stanovanje ima velik potencial, da se uredi v prijeten in topel dom!

K stanovanju pripada zidana garaža v izmeri 32,00 m2 in zelenica v izmeri 113,00 m2, na katerem se lahko uredi čudovita terasa za sproščanje ali prostor za poletne piknike. K stanovanju pripada tudi funkcionalno zemljišče v etažni lastnini v skupni izmeri 254,00 m2.

Lokacija je odlična, saj je v neposredni bližini trgovina Mercator, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, lekarna, BMX proga, tri kri križišča naprej pa Betnavski gozd, otroško doživljajsko igrišče, vrtec, lekarna, avtocestni priključek…

Prednosti:
– Prostorno 3 sobno stanovanje z lastnim zemljiščem in garažo,
– veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro (kolesarstvo, pohodništvo…),
– dobra povezava do mestnega jedra ter avtoceste,
–atraktivna lokacija v bližini Betnavskega gozda, otroškega doživljajskega igrišča, Pohorja,
– odlično za mlade družine,
– vpisano v Zemljiško knjigo in je bremen prosto!
EI: v izdelavi

PRIPOROČAMO!
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434.

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Zelenica

Dodaten opis

Zaradi odlične lokacije ter potenciala, da stanovanje postane udoben dom družini, prednosti lastnega zemljišča, ga absolutno PRIPOROČAMO!

Mestni avtobusni prevoz, avtobusna postaja v neposredni bližini!

Lokacije je odlična, saj je v neposredni bližini trgovina Mercator, vrtec, v bližnji okolici pa Betnavski gozd, otroško doživljajsko igrišče, šola, lekarna, avtocestni priključek...

Urejeno in mirno stanovanjsko naselje z dobrim dostopom do mestnega jedra, zelenega okolja ter avtocestnega priključka!

Lokacija

Radvanjska cesta 71, 2000 Maribor, Slovenia

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (22)