Lepa hiša v Tratah, Zg. Velka…

enostanovanjska Hiša · Nakup
52.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Samostojna stanovanjska hiša se nahaja na lepi lokaciji v Tratah, Zg. Velka, ki je cca. 8 km oddaljena od Šentilja, cca. 3 km od Zgornje Velke ter ob neposredni bližini avstrijske meje.

Obsega tri etaže, K+P+M. Hiša je bila zgrajena 1966 leta.  V kasnejših letih je bila redno vzdrževana ter skozi leta delno prenovljena. Leta 2007 je bila zamenjana streha objekta, leta 2008 pa so bila urejena nova PVC okna in vhodna vrata.

Hiša je nekaj časa prazna in je potrebna precejšnje prenove v notranjosti. Med letošnjo zimo je iztekla voda iz radiatorjev, tako da so tale obloge v pritličju dvignjene.

Hiša obsega:

Kletni del – podkletena je celotna hiša, kjer je urejenih več prostorov; shrambe, kurilnica z cisterno na kurilno olje itd….

Pritličje: Večje  2 sobno stanovanje; predprostor iz katerega je dostop do ločenega WC, spalnica, kuhinja z jedilnico iz katere je prehod v dnevno sobo in ločena kopalnica. Iz pritličja je dostop do stopnišča, ki vodi v nedokončano mansardo in kletni del.

Mansarda: Je nedokončana. Omogoča ureditev bivalnih prostorov po lastnih željah in okusih. Iz mansarde je urejen dostop do večjega balkona z lepim razgledom.

Po podatkih GURS je skupna površina hiše cca. 180 m2 (cca. 60 m2 po posamezni etaži).

Ogrevanje hiše je centralno na kurilno olje.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 479 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Za hišo je še dodatno kmetijsko zemljišče (večinoma gozd) v izmeri 521 m2, ki je vključeno v prodajni ceni.

Na zemljišču se ob obstoječem objektu nahaja še ločena garaža z kletjo v skupni izmeri cca. 35 m2.

Dostop do hiše je urejen po asfaltni cesti.

Nepremičnina je vpisana  v  Zemljiško knjigo, prosta bremen, in je lahko takoj vseljiva.

Energetska izkaznica: naročena in v izdelavi

Zaradi lepe, mirne lokacije, priporočamo tistim, ki si želijo ven iz mesta in si hišo prenoviti in dokončati po lastnih željah in okusu.

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Dodaten opis

Lepa, mirna lokacija. Z manjšim vložkom v pritličje hiše se da lepo urediti in prenoviti spodnje stanovanje. Po potrebi je možno dokončati in urediti mansardo po lastnih željah in potrebah.

Medkrajevni avtobusni prevoz.

Podobne stanovanjske hiše, manjše in urejeno naselje...
Osnovna šola, vrtec in razne ustanove se nahajajo v Zgornji Velki, Sladkem Vrhu ali Šentilju.

Lokacija

Trate 18a, Zgornja Velka, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (3)