Lepo 2 sobno stanovanje, Radvanje, Antoličičeva ulica…

2 sobno Stanovanje · Nakup
64.900€
Prodano, čestitamo kupcu!

Opis

V Novi Vasi, na Antoličičevi ulici (Sp. Radvanje) prodamo prijetno 2 sobno stanovanje v prvem nadstropju, orientirano na severno stran objekta.

Stanovanje  je v osnovi bilo večje 2 sobno stanovanje z ložo, ki je zaradi potrebe sedanjih lastnikov bilo predelano, tako da so bile pridobljene še dodatni 2 sobi, loža pa je bila zaprta.  Sedanja razporeditev prostorov obsega: predsobo, kopalnico z WC in velikim oknom, manjši dnevni prostor z jedilnico, manjšo kuhinjo, otroško sobo, večjo spalnico in še eno dodatno manjšo sobo, ki pa ima urejeno nadsvetlobo preko spalnice. (Sedanja spalnica in manjša soba z nadsvetlobo je dejansko prejšnja velika dnevna soba, ki je bila predelana. Sedanja otroška soba pa je dejansko original spalnica).

Stanovanje ima skupno površino cca. 54,2 m2. Čiste stanovanjske površine, zaradi zaprte lože je tako cca. 50,9 m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 3,30 m2.

Ogrevanje stanovanja je centralno daljinsko preko Energetike, najvišji znesek za ogrevanje je bil cca. 90,00 EUR. Obratovalni stroški za štiri osebe so cca. 90,00 EUR. Rezervni sklad je povišan na 42,00 EUR, saj se odplačuje nova izolacijska fasada (še cca 1 leto).

Stanovanje je bilo leta 2017 delno obnovljeno (okna PVC z zunanjimi roletami in komarniki,  Klimatska naprava, keramika v kuhinji in laminat v dnevni sobi z jedilnico, opleski…).

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je šola (Tabor 1), vrtec, trgovine ob Kardeljevi cesti, banke, pošta itd. Bližnji Betnavski gozd in Ledina, pa nudita veliko rekreacije in igre na prostem! Zgrajen je bil leta 1980, v zadnjih letih je bila stavba obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok, nova streha (l. 2005), narejena nova izolacijska fasada (l. 2013).

Parkiranje je možno v parkirni hiši pod objektom in sicer na sistem menjave med stanovalci. Na uporabo ga ima lastnik stanovanja za čas cca. 2 leti, pol je cca. 1 leto brez in tako naprej. Pred objektom pa je urejeno večje parkirišče za stanovalce in obiskovalce.

EI: v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto, vseljivo bo pa lahko v roku 40 dni od plačila, zaradi selitve lastnika v hišo!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!  Več o tem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Klimatska naprava
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Lepo stanovanje, ki je zaradi potrebe po več sobah sedanjih lastnikov bilo lepo predelano v 3 sobno stanovanje.

Mestni avtobusni prevoz, postaja je v neposredni bližini, ob Kardeljevi cesti ali ob Radvanjski ulici...

Podobni večstanovanjski bloki, naselje Nova Vas. V neposredni bližini je osnovna šola, vrtec, Trgovine, banka, pošta, zdravstveni dom itd.

Lokacija

Antoličičeva ulica 16, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (31)