Lepo, prostorno 3 sobno stanovanje na Pobrežju…

3 sobno Stanovanje · Nakup
Znižana cena! 92.500€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Na desnem bregu Drave, točneje na Gunduličevi ulici, prodajamo lepo razporejeno in prostorno 3 sobno stanovanje z  veliko in zastekljeno ložo.  Nahaja se v visokem pritličju manjšega objekta brez dvigala.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov: ločene kopalnice, ločenega WC, dnevnega prostora z izhodom na zastekljeno, večjo ložo, kuhinje in jedilnice, in dveh večjih sob.

Objekt je bil zgrajen leta 1985, do danes je pa lepo prenovljen. Leta 2005 je bila zamenjana streha, leta 2014 pa je bila urejena nova izolacijska fasada.

Notranjost stanovanja je bila le leta 2014 precej prenovljena. Zamenjana so bila vsa okna (PVC), zastekljena je bila loža, brušeni in polakirani parketi, ki so v vseh sobah razen v predsobi, kjer je topli pod. Kopalnica in WC sta še v prvotnem stanju.

Večina opreme in pohištva, ki je v stanovanju lahko v dogovoru z novim kupcem ostane, z izjemo tehničnih in osebnih stvari. V ceni tako lahko ostane spalnica, kuhinja brez pečice, hladilnika in mikrovalovne pečice, jedilna miza z stoli…

Stanovanje ima po  podatkih GURS skupno površino cca. 83,4  m2, čiste stanovanjske površine je tako cca. 76,8 m2, ostala površina je v loži v izmeri cca. 3,9 m2 in kletni shrambi v izmeni cca. 2,4 m2.

Obratovalni stroški za 4 osebe znašajo cca. 100 €/mesec. Elektrika in voda se plačujeta po porabi. Ogrevanje je centralno  z vgrajenimi merilnike porabe energije. Stroški ogrevanja so v zimskem času cca. 80 €.

Parking je možen na večjem parkirišču pred objektom.

EI: Razred C!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je lahko hitro vseljivo!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 % od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…

Priporočamo družinam ali starejšim ljudem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Lepo in prostorno 3 sobno stanovanje z veliko ložo in velikimi sobami. Lepo urejen blok, prenovljena fasada, streha in lepo urejena stopnišča ter vhod. Mirno naselje z dovolj parkirnih prostorov pred objektom. Precej zelenja na dvoriščih, ki nekako povezujejo bloke v soseski in še bi lahko naštevali.

Mestni avtobusni prevoz, postaja je cca. 100 m stran ob Pobreški cesti...

Podobni stanovanjski objekti z lepo urejenimi notranjimi dvorišči in parkirišči. V bližini je vrtec, šola in trgovine...

Lokacija

Gunduličeva ulica 14, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)