Moderna in novejša vrstna hiša v Framu pri Mariboru…

enostanovanjska Hiša · Nakup
Znižana cena! 159.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Stanovanjska hiša se nahaja v novejšem naselju vrstnih hiš v centru Frama pri Mariboru. Gre za mirno, družinsko okolje večinoma novejših hiš in čudovite narave.

Obsega dve etaži P+M. V pritličju, površine cca. 62 m2 se nahaja predsoba z spodnjim WC ter shrambo, veliki dnevni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na pokrito teraso v izmeri cca. 15,37 in seveda zelenico. Dnevni prostor dodatno krasi stopnišče z stekleno ograjo, ki vas popelje v zgornjo etažo.

Zgornja etaža/mansarda, ki je v izmeri cca. 60 m2 obsega: velik predprostor oz. hodnik, ki povezuje vse prostore etaže in sicer; veliko spalnico, 2 otroški sobi in izredno prostorno ter veliko kopalnico z bano in tuš kabino.

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 2007, je še v odličnem stanju, sodobne razporeditve z uporabljenimi boljšimi, kvalitetnimi materiali (kvaliteten parket, kvalitetna keramika…).

Okna so lesena termopan, fasada Rofix omet, kritina je pa opečna, dvokapnica znamke Creaton z 50 letno garancijo. Hiša je zidana z Ytong zidaki debeline 25 cm, predelne stene so pa izvedene z enakimi zidaki debeline 15 cm. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na plin, dodatno pa za ogrevanje skrbi tudi kaminska peč v dnevnem prostoru.

Zraven hiše je še posebej nadstrešek za avtomobil, terasa in zelenica pa ponujata ravno dovolj prostora za preživljanje prostega časa.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 315 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Dostop je urejen po asfaltni cesti.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, šola, vrtec, avtocestna povezava…).

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo, ima Gradbeno in Uporabno dovoljenje ter vso potrebno dokumentacijo. Zaradi selitve sedanjih lastnikov bo lahko hiša vseljiva v roku 45 dni od plačila celotne kupnine. Vgrajena oprema kot so kuhinja z aparati, vgradne omare v hodniku mansarde ter kopalniško pohištvo je vključeno v ceni nepremičnine. Možen je dogovor glede odkupa ostalega pohištva in opreme.

Energetska izkaznica: v izdelavi!

Zaradi izredno lepe urejenosti hiše, moderne in drugačne zasnove, mirne, družinske lokacije, absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

 

 

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Kamin
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Nekoliko drugače zasnovana hiša, moderne zasnove prostorov, sredinskim stopniščem, prostornimi sobami ter veliko kopalnico...in še bi lahko naštevali...

Avtobusni prevoz Maribor, Rače - Fram

Novejše naselje vrstnih hiš, mirna ulica in resnično lepa narava...

Lokacija

V Gaj 33, Fram, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (23)