Nekaj odličnega, 4 sobno stanovanje z veliko teraso v centru Maribora…

· Nakup
199.900€
Klasično posredovanje!

Opis

V centru mesta, Veluščkova  ulica prodajamo odlično, dvoetažno  4 sobno stanovanje z veliko teraso. Gre za večje 4 sobno stanovanje z velikimi sobami,  lepim odprtim dnevnim prostorom, veliko teraso v stanovanjskem objektu malenkost drugačne, neklasične arhitekture…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do manjše shrambe, ki se nadaljuje v spodnji WC. V nadaljevanju je prostor kjer je stopnišče za zgornjo etažo in dostop do večje dnevne sobe z  kuhinjo in jedilnico. V zgornji etaži je iz galerije dostop do večje kopalnice, otroške sobe ter dveh večjih spalnic iz katerih je urejen dostop na veliko teraso v izmeri cca. 54,3 m2.

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju neklasičnega stanovanjskega bloka z posebno arhitekturo in dvigalom. V kletni etaži objekta je garažna hiša za stanovalce.

Objekt je bil zgrajen leta 1997, in je še danes v odličnem stanju, redno vzdrževan ter ohranjen.  Notranjost stanovanje je prav tako redno vzdrževana in lepo ohranjena. Pred cca. 10 leti je bila na novo urejena celotna kopalnica in na novo urejena keramika na terasi. Dnevni prostor spodaj kot tudi zgornje sobe so klimatizirane.

Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca.  169 m2, čiste stanovanjske površine je tako cca.  111 m2,  kletna shramba cca. 3,7 m2 in terasa cca. 54,3 m2.

Upravnik objekta je Tamstan. Obratovalni stroški  so  cca.  130 € z vključenim rezervnim skladom, ki  je  28  €. Ostali stroški se plačujejo direktno po položnicah in po porabi. Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč. Strošek ogrevanje je odvisen od porabe, cca. 140 € v zimskem času.

V ceni stanovanje je vključeno eno parkirno mesto v kletni garaži! Možnost nakupa dodatnega parkirnega mesta po ceni 10.000,00 €

EI: Razred D

Stanovanje bo vseljivo konec julija 2018.

Klasično posredovanje, kupec ne plača stroškov provizije naše nepremičninske družbe!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Eno izmed najlepših stanovanj kaj smo jih videli v zadnjih 10 letih. Mislim, da to pove vse...

Center mesta, bližina železniške postaje...

Stanovanjsko naselje, podobni stanovanjski bloki, neposredna bližina Osnovne šole, Vrtca, male tržnice, Ekonomske fakultete in srednje ekonomske šole, in seveda bližina središča mesta.

Lokacija

Veluščkova ulica 7, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)