Nekaj posebnega…Meščansko stanovanje na Kettejevi, Tabor – Maribor…

2 sobno Stanovanje · Nakup
99.200€
Klasično posredovanje!

Opis

Na desnem bregu Drave, Kettejeva ulica (Tabor) prodajamo odlično, meščansko  2 sobno stanovanje z balkonom. Gre za večje 2 sobno stanovanje z velikimi sobami, visokimi stropi, garderobno sobo, priročno shrambo v kuhinji z jedilnico in čudovitim balkonom na severni strani objekta z razgledom proti Piramidi.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice  in ločenega WC-a, dnevne sobe, večje kuhinje z jedilnico z izhodom na balkon ter spalnice, ki je dostopna iz dnevne sobe ali iz hodnika skozi garderobno sobo. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo urejene in vzdrževane meščanske hiše z desetimi stanovanjskimi enotami!

Objekt je bil zgrajen leta 1920, v zadnjih letih in leta 2006 je bila stavba precej prenovljena; lepo urejena skupna stopnišča, okna,  vhod v blok, urejeni in sanirani so bili kletni prostori itd.

Notranjost stanovanja je redno vzdrževana in ohranjena, leta 2006 pa je bilo stanovanje generalno prenovljeno (PVC okna, nove vodovodne in elektro instalacije, nova kopalnica, nova keramika ter novi opleski). V sobah je ostal originalni hrastov parket, notranja vrata so obdržana stara, ki so pa bila prenovljena – restavrirana. Skratka, prenovljeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj z ohranjenim meščanskim videzom in “dušo”.

Stanovanje ima skupno  površino cca.  86,8 m2, čiste stanovanjske površine je tako cca.  78 m2, balkon je v izmeri cca. 2,5 m2 in kletna shramba cca. 8 m2.

Upravnik objekta je Staninvest. Obratovalni stroški  so  cca.  25 € in se plačujejo glede na kvadraturo stanovanja. Rezervni sklad je prav tako 25  €. Ostali stroški se plačujejo direktno po položnicah in po porabi: odvoz smeti cca. 10 €, elektrika po porabi, voda in Nigrad po porabi. Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč.

Parking je možen ob Kettejevi ulici.

EI: Razred E!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je lahko takoj vseljivo!

Klasično posredovanje, kupec ne plača stroškov provizije naše nepremičninske družbe!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klima
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično meščansko stanovanje z "dušo". Visoki stropi, velike sobe, velika okna, originalni parketi in notranja vrata da stanovanju poseben čar. Seveda tistim, ki jim je takšen stil všeč. Funkcionalna razporeditev prostorov, balkon, mirna lokacija in še bi lahko naštevali...

Mestni prevoz...

Mirna lokacija Tabora, večinoma stanovanjske hiše v okolici. Vrtec je v neposredni bližini na cesti Zmage, prav tako osnovna šola Franceta Prešerna...

Lokacija

Kettejeva ulica 3, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (31)