Novejša, prostorna hiša v Šentilju!

dvostanovanjska enostanovanjska · Nakup
219.900€

Opis

Samostojna stanovanjska hiša se nahaja v mirnem okolju individualnih hiš, v Šentilju (bližina Monda). Urejeno naselje je od AC priključka oddaljeno cca 500 m, zaradi česar ne izgubljate časa v prometnih konicah, sicer pa je v Šentilju vsa potrebna infrastruktura za vsakdanje bivanje – zdravnik, lekarna, šola, trgovine.

Hiša je sodobna, prostorna ter grajena leta 2012. Prostori so svetli in prijetni! Po podatkih Gurs-a ima 197,90 m2 skupne uporabne površine, od tega je 151, 40 m2 neto bivalne površine in je etažnosti klet + nadstropje.  Zemljišče, ki pripada k hiši je v izmeri 349m2 in je v celoti ograjeno.

Zaradi funkcionalne gradnje, se hiša lahko uporablja tudi kot dvostanovanjska; obe etaži omogočata samostojno bivanje z ločenimi vhodi.     V spodnji etaži se nahaja predsoba, manjši prostor, ki namenjen za mirno dejavnost, velika kopalnica (primerna tudi za savno, fitnes, jacuzzij), shramba, kurilnica, prostorna večnamenska soba, kabiner ter v prizidku garaža. V etaži se seveda zraven vhoda nahajajo še moderna kuhinja z jedilnico v povezavi z dnevno sobo z izhodom na teraso, spalnica z garderobnim delom, otroška soba ter kopalnica.

Ogrevanje je urejeno s pečjo na lahko kurilno olje (cca. 1000 l/leto), v obeh etažah pa sta vgrajena moderna kamina na drva, ki poskrbita za domačnost in prijetno toploto. Stavbno pohištvo je iz PVC; streha proizvajalca Tegola; fasada v Demit izvedbi 10 cm debeline.

Hiša je v odličnem stanju in izredno vzdrževana, terasa in zelenica pa ponujata ravno dovolj prostora za preživljanje prostega časa na prostem!

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo, prosta bremen in vseljiva takoj. Možen je dogovor glede odkupa opreme.
Energetska izkaznica: v izdelavi!

Zaradi izredno lepe urejenosti hiše, odlične lokacije, absolutno priporočamo!
Za dodatne informacije in termin ogleda pokličite na tel. št. 040 609 434, Brigita Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Kamin
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Zaradi sodobne gradnje, prostornih in svetlih sob ter urejene zelenice, priporočamo nakup novega doma!

Urejen je regionalni avtobusni in železniški promet.

Prijetno naselje individualnih hiš, mnogo narave in urejena vsa potrebna infrastuktura za udobno bivanje.

Lokacija

Šentilj v Slovenskih goricah, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (3)