Novejše 3 sobno stanovanje s parkirnim prostorom na Taboru pri Betnavskem gozdu!

3 sobno Stanovanje · Nakup
Znižana cena do konca Julija... 119.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Novejše, prijetno in zelo svetlo 3. sobno stanovanje, se nahaja na atraktivni lokaciji na Taboru v bližini Betnavskega gozda (Ulica Eve Lovše), kar omogoča veliko priložnosti za rekreacijo, otroško igro (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!

Stanovanje se nahaja v pritličju novejšega stanovanjskega bloka in je primerno tudi za gibalno ovirane osebe! Orientirano je na jugozahodno stran in ima velike steklene površine, zaradi česar je tudi zelo svetlo, toplo ter prijetno stanovanje. Ima odlično razporeditev! Je funkcionalno in dobro vzdrževano!

Skupna površina podatkih GURS-a je 84,40 m2. Stanovanje (75,60 m2) obsega predprostor, kuhinjo v povezavi z jedilnico z dnevnim prostorom, otroško sobo, spalnico, kopalnico, ločenim straniščem ter balkonsko ložo (4,60 m2). K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 4,20 m2. Parkiranje je omogočeno ob objektu. Lastniško parkirišče v kletnem prostoru objekta je vključeno v prodajni ceni.

Vsi stroški se plačujejo po dejanski porabi. Ogrevanje je urejeno preko toplarne Maribor, strošek ogrevanja v zimskem času je max. 80,00 EUR, poleti pa cca. 25,00 EUR. Upravnik bloka je Tabor upravljanje, obratovalni stroški za 3 osebe so 70,00-90,00 EUR.

Stanovanjski objekt je novejši, zgrajen leta 2009 in je redno vzdrževan. Lokacije je odlična, saj je v  neposredni bližini trgovski center Mercator, Betnavski gozd, otroško doživljajsko igrišče, vrtec, šola, lekarna, avtocestni priključek…

Posebnost: : v stanovanju lahko, na željo kupca ostane kuhinja (leseni deli in aparati), sestav v dnevni sobi, jedilna miza s stoli, pohištvo v spalnici in kopalniško pohištvo, brez doplačila (kot na slikah)!

Prednosti:
– atraktivna lokacija v bližini Betnavskega gozda, otroškega doživljajskega igrišča, Pohorja,
– veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro (kolesarstvo, pohodništvo…),
– dobra povezava do mestnega jedra ter avtoceste,
– primerno tudi za gibalno ovirane osebe,
– vzdrževano in delno opremljeno stanovanje z dobro razporeditvijo in lastnim parkiriščem,
– vpisano v Zemljiško knjigo in je bremen prosto!

EI: Razred C

Stanovanje je prazno in je lahko takoj vseljivo!

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!

Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 041 689 116.

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Zaradi odlične lokacije, veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro, dobre povezave do mestnega jedra ter avtoceste in ker je stanovanje primerno za gibalno ovirane osebe, ter je vzdrževano in delno opremljeno ter ima lastno parkirišče, ga absolutno PRIPOROČAMO!

Mestni avtobusni prevoz.

Lokacije je odlična, saj je v neposredni bližini trgovski center Mercator, Betnavski gozd, otroško doživljajsko igrišče, vrtec, šola, lekarna, avtocestni priključek...

Urejeno in mirno stanovanjsko naselje z dobrim dostopom do mestnega jedra, zelenega okolja ter avtocestnega priključka!

Lokacija

Ulica Eve Lovše, Maribor, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (22)