Novejše, opremljeno 1.5 sobno stanovanje z lastnim garažnim parkirnim mestom, na odlični lokaciji!

Stanovanje · Nakup
68.000€
Rezervirano!

Opis

Novejše, prijetno in zelo svetlo 1,5. sobno stanovanje z balkonom in lastnim garažnim parkirnim mestom, se nahaja na atraktivni lokaciji na nabrežju Drave (začetek Tabora), v bližini Starega mostu in mestnega jedra ter UKC Maribor,  z odličnim dostopom do vseh pomembnih kulturno poslovnih ustanov.

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju manjšega in novejšega stanovanjskega bloka z dvigalom, orientirano je na južno stran in ima velike steklene površine, zaradi česar je tudi svetlo, toplo ter prijetno stanovanje.

Stanovanje je v osnovi bilo zasnovano kot 1. sobno, a so ga lastniki uredili v 1.5 sobno stanovanje. Skupna površina po podatkih GURS-a je 49,00 m2. Stanovanje (44,20 m2) obsega predprostor, kuhinjo v povezavi z dnevnim prostorom, spalnico in kopalnico, ter balkon (1,70 m2). K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 3,10 m2 in lastniško parkirišče v kletnem prostoru v izmeri 12.5 m2.

Nameščeni so števci za plin, vodo in elektriko. Ogrevanje je urejeno z lastno kondenzacijsko peč z bojlerjem za toplo vodo. Vsi obratovalni stroški za dve osebi znesejo 120,00 EUR.

Stanovanjski objekt je novejši, etažnosti K+P+4, zgrajen leta 2009 in je redno vzdrževan. Lokacija je odlična; je le 5 min hoje do centra mesta in Lenta in 3 min hoje do Osnovne šole in vrtca. Je v neposredni bližini trgovin, kavarn, avtobusne in železniške postaje, pošte, rekreativnih centrov (športna dvorana Tabor, rekreacijski center Studenci), lekarne Lah, UKC Maribor in sprehajalnih poti ob Dravi!

Posebnost: zaradi lokacije, je stanovanje primerno tudi za investicijo (oddaja). Prodaja se opremljeno s kuhinjo Svea, vgradnimi omarami v dnevni sobi in predsobi so (Alples) ter kopalniško opremo. V stanovanju je trenutno najemnik, ki plačuje 320 € mesečne najemnine, je redni plačnik in po želji novega kupca lahko ostane v stanovanju in tako novi kupec prevzame obstoječe najemno razmerje.

Prednosti:
– atraktivna lokacija; bližina Dravskega nabrežja, mestnega jedra, UKC Maribor…,
– novejše in opremljeno stanovanje z balkonom in lastnim parkiriščem,
– veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro (kolesarstvo, pohodništvo…),
– primerno tudi za oddajanje,
– vzdrževano in delno opremljeno stanovanje z dobro razporeditvijo in lastnim parkiriščem,
– vpisano v Zemljiško knjigo, prevzem možen po dogovoru (60 dni od podpisa prodajne pogodbe zaradi obstoječega najemnega razmerja)!

EI: v izdelavi!

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!

Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras.

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Shramba

Dodaten opis

Zaradi odlične lokacije, veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro, dobre povezave do mestnega jedra in ker je stanovanje vzdrževano in opremljeno ter ima lastno parkirišče, ga absolutno PRIPOROČAMO!

Mestni avtobusni prevoz.

Lokacija je odlična; je le 5 min hoje do centra mesta in Lenta in 3 min hoje do Osnovne šole in vrtca. Je v neposredni bližini trgovin, kavarn, avtobusne in železniške postaje, pošte, rekreativnih centrov (športna dvorana Tabor, rekreacijski center Studenci), lekarne Lah, UKC Maribor in sprehajalnih poti ob Dravi!

Urejeno in mirno stanovanjsko naselje z dobrim dostopom do mestnega jedra, zelenega okolja ter vseh kulturnih, poslovnih in zdravstvenih ustanov!

Lokacija

Raičeva ulica 5, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (10)