Obnovljeno 2. sobno stanovanje v centru mesta, odlično za investicijo in oddajo!

2 sobno · Nakup
87.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Vzdrževano in  prostorno 2. sobno stanovanje, se nahaja na atraktivni lokaciji v centru mesta, v bližini reke Drave, Kalvarije in Štuka (Smetanova ul.), kar omogoča veliko priložnosti za rekreacijo (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju stanovanjskega bloka, orientirano na vzhodno – dvoriščno stran, zaradi česar je tudi zelo svetlo in toplo stanovanje. Ima odlično razporeditev in je zelo funkcionalno! Skupna površina, podatkih GURS-a, je 65,80 m2. Stanovanje (59,30 m2) obsega predprostor, večjo sobo, prostorno kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na zastekljeno balkonsko ložo (3,70 m2) ter kopalnico. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 2,80m2, v skupni kolesarnici je prostor za shranjevanje več koles. Parkiranje je mogoče ob objektu, kjer je dovolj parkirnega prostora in je varovano z zapornico!

Stanovanje je zaradi svoje lokacije primerno tudi za investicijo! Leta 2015 je bilo v celoti obnovljeno (okna PVC, vhodna vrata, talne obloge, elektro in vodne instalacije, kopalnica…). Ogrevanje je centralno ogrevanje preko toplovoda. V Strošek ogrevanja je v zimskem času največ 100,00 EUR, v poleti pa do 10,00 EUR! V kopalnici in v kuhinji je urejeno tudi talno gretje na elektriko. Predvideni so števci za porabo tople in mrzle vode. Obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 45,00 EUR. Strošek rezervnega sklada znaša  43,00 EUR.
Stanovanjski objekt je grajen zgrajen leta 1964 in je redno vzdrževan. Urejena je strešna kritina, narejena izolativna fasada (15 cm) ter nova vhodna vrata.

Posebnost: v stanovanju lahko na željo kupca ostanejo kuhinjski elementi, brez doplačila!
Stanovanje je prazno in takoj vseljivo!

Prednosti:
– atraktivna lokacija v bližini reke Drave, Štuka, Kalvarije,
– veliko priložnosti za rekreacijo (kolesarstvo, pohodništvo…),
– dobra povezava do mestnega jedra ter avtoceste,
– priložnost za investicijo (oddaja) brez stroškov renoviranja,
– vzdrževano stanovanje z dobro razporeditvijo,
– vpisana v Zemljiško knjigo, bremen prosto!
EI: v izdelavi!
Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 041 689 116.

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično vzdrževano, svetlo in prijetno stanovanje na pravi lokaciji! Ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj, primerno za investicijo in oddajo...

Mestni avtobusni promet.

Bližina Drave in Lenta, bližina mestnega jedra, bližina poslovnih, kulturnih in izobraževalnih ustanov, bližina sprehajalnih poti!

Lokacija

Smetanova ulica 86, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (2)