Odličen, novejši dvojček na Studencih …

enostanovanjska Hiša · Nakup
198.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Stanovanjska hiša se nahaja v novejšem naselju dvojčkov na Studencih ob Pekrski cesti. Gre za mirno, družinsko okolje večinoma novejših hiš in novejšega naselja v neposredni bližini doma za ostarele Pod Gorco.

Obsega dve etaži P+1. V pritličju se nahaja predsoba z spodnjim WC, veliki dnevni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na pokrito teraso. Pod stopniščem, ki vas vodi v zgornjo etažo je urejena priročna shramba.

Zgornja etaž obsega: predprostor oz. hodnik, ki povezuje vse prostore etaže in sicer; spalnico, otroško sobo, prostorno ter veliko kopalnico z bano in dodatno otroško sobo ali kabinet, ki je trenutno urejen kot praktična garderobna soba.

Hiša je bila zgrajena in vseljena leta 2017, je še v odličnem stanju, sodobne razporeditve z uporabljenimi boljšimi, kvalitetnimi materiali (kvaliteten parket, kvalitetna keramika…). Po podatkih Gurs je skupna površina 109,8 m2, vključno z shrambo v prizidku.

Okna so PVC z žaluzijami na električni pomik, fasada Demit, kritina je pločevinasta enokapnica z 7 st. naklonom. Hiša je zidana z opeko debeline 30 cm, predelne stene so pa izvedene z enakimi zidaki debeline 20 cm – nosilne stene in 10 cm. nenosilne stene. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na elektriko, dodatno pa za ogrevanje skrbi tudi kaminska peč v dnevnem prostoru ter 2 klimatski napravi v pritličju in v zgornji etaži. Urejen je tudi video nadzor zunanjosti hiše z tremi kamerami ter postajo za snemanje.

Zraven hiše je še posebej nadstrešek za avtomobil, pokrita terasa. V prizidku pa je urejena shramba z avtomatskimi, dvižnimi vrati.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 191 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Dostop je urejen po asfaltni cesti.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, šola, vrtec, trgovine…).

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo, ima Gradbeno in Uporabno dovoljenje ter vso potrebno dokumentacijo. Zaradi selitve sedanjih lastnikov v novo hišo bo lahko hiša vseljiva maja 2020. Vgrajena oprema kot so kuhinja z aparati, vgradne omare v garderobni sobi, kamninska peč, klimatski napravi, kopalniška oprema je vključena v ceno nepremičnine. Možen je dogovor glede odkupa ostalega pohištva in opreme.

Energetska izkaznica: v izdelavi!

Zaradi izredno lepe urejenosti hiše, moderne zasnove, odlične lokacije, realne cene, absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Odlična hiša, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj. Moderna zasnova, odlično ohranjena in delno opremljena, seveda na odlični lokaciji...

Mestni avtobusni prevoz, Maribor - Studenci, Pekre, Limbuš

Novejše naselje na odlični lokaciji Studenc. Večinoma so v okolici novejše hiše, v nastajanju je tudi čisto novo naselje blizu Doma za ostarele Pod Gorco..., ki je samo nekaj metrov stran...

Lokacija

Pekrska cesta 34, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (23)