Odlično 2,5 sobno stanovanje v centru Lenarta…

3 sobno · Nakup
Znižana cena! 72.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

V centru Lenarta, natančneje na Nikovi ulici, prodamo urejeno in opremljeno 2,5 sobno stanovanje, ki se  nahaja v 1. nadstropju objekta brez dvigala.

Po podatkih Gurs-a je skupna površina cca. 65,80 m2. Stanovanje je v izmeri cca. 59,50 m2 dodatno še kletna shramba v izmeri cca. 3,5 m2 in loža/balkon v izmeri cca. 2,8 m2.

Razporeditev prostorov je funkcionalna in obsega: predsobo oz hodnik, ki povezuje vse prostore; dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon oz. ložo, ločen WC, ločeno kopalnico z oknom, manjšo otroško sobo oz. kabinet in spalnico. Zraven lože v dnevnem prostoru je umeščena tudi manjša shramba.

Objekt je zgrajen leta 1989, je redno vzdrževan in ohranjen in se nahaja v strogem centru Lenarta.

Notranjost stanovanje je prav tako bila redno vzdrževana in je lepo ohranjena. Okna so lesena termopan z izjemo otroške sobe oz. kabineta kjer so narejena nova PVC okna. Talno obloge so klasični parketi, v kopalnici in WC pa keramika. Dnevni prostor je klimatiziran.

Ogrevanje stanovanja je centralno. Obratovalni stroški za 4 prijavljene osebe, vključno z ogrevanjem znašajo cca. 180 € v zimskih mesecih in cca. 80 € manj v poletnem času, ko ogrevanja ne uporabljamo. Elektrika se plačuje po porabi.

Okolica ponuja neposreden dostop do vseh pomembnih ustanov;  v bližini (2-10 min hoje) je pošta, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, avtobusna postaja, športno rekreacijski prostor Polena. AC priključek je oddaljen le 1,5 km.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je lahko vseljivo takoj!

Energetska izkaznica je pridobljena za celotni objekt: Razred D

Oprema, ki je v stanovanju lahko na željo kupca v celoti ostane in je vključena v prodajni ceni stanovanja.

Priporočamo vsem tistim, ki si želijo lepo stanovanje v središču Lenarta…

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na telefonsko številko 044 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Loža
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično in lepo razporejeno 2,5 sobno stanovanje na odlični lokaciji v Lenartu. Kljub centru in središču je stanovanje v celoti orientirano na južno (mirno) stran in ne na glavno cesto skozi Lenart.

Center, središče Lenarta... Medkrajevni avtobusni prevozi, Lenart - Maribor, Gornja Radgona in smer proti Murski Soboti...

Podobni stanovanjski in poslovno-stanovanjski objekti v centru Lenarta...

Lokacija

Nikova ulica 14, Lenart v Slov. goricah, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.