Odlično 3 sobno stanovanje z še lepšim razgledom in ložo, Nova vas, Knafelčeva ulica…

3 sobno Stanovanje · Nakup
99.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V Novi Vasi, na Knafelčevi ulici (Sp. Radvanje) prodamo prijetno in prostorno 3 sobno stanovanje z ložo, v 7. nadstropju (od 8), orientirano na južno in severno stran objekta, z čudovitim razgledom.

Stanovanje obsega: predsobo, ki se nadaljuje v večji dnevni prostor z jedilnico in ločeno kuhinjo ob jedilnici. Iz dnevne sobe je izhod na ložo, ki je zastekljena z pomičnim steklom. Naprej je dostop do ločenega hodnika, ki vodi do dveh velikih spalnic, ločene kopalnice in ločenega WC. Ena spalnica je orientirana na južno stran, druga pa na severno stran objekta. Dnevni prostor z ložo pa je orientiran na južno stran proti Pohorju, pogled iz kuhinje in jedilnice pa je usmerjen proti mestu.

Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca. 83,4 m2. Čiste stanovanjske površine je tako cca. 75,5 m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri cca. 2,9 m2 in loža v izmeri cca. 5 m2.

Ogrevanje stanovanja je centralno daljinsko preko Energetike, najvišji znesek za ogrevanje je bil cca. 50,00 EUR, kar je izredno ugodno. Obratovalni stroški za 2 osebi so cca. 85,00 EUR. Rezervni sklad je povišan na 58,00 EUR, saj se odplačuje nova izolacijska fasada. Upravnik objekta je Staninvest.

Stanovanje je bilo v zadnjih 10 letih precej obnovljeno (nova okna PVC, nova kopalnica in WC, brušen ter lakiran parket v sobah, novi opleski). Stanovanje dejansko ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je šola (Tabor 1), vrtec, trgovine ob Kardeljevi cesti, banke, pošta itd. Bližnji Betnavski gozd in Ledina, pa nudita veliko rekreacije in igre na prostem! Zgrajen je bil leta 1981, v zadnjih letih je bila stavba obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok, nova streha (l. 2012), narejena nova izolacijska fasada (l. 2012).

Pred objektom pa je urejeno večje parkirišče za stanovalce, na voljo je 1 parkirno mesto, varovano z zapornico.

EI: v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo.

Oprema, ki je v stanovanju ostane in je vključena v ceno stanovanja z izjemo osebnih stvari in tehnike. Kuhinja je narejena po meri.

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine!  Več o tem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Resnično lepo in funkcionalno 3 sobno stanovanje. Sobe so velike, spalni del z kopalnico in ločenim WC je lepo ločen z svojim hodnikom...Čudovit razgled na južno in severno stran objekta, torej proti Pohorju in mestu. Loža, urejen parking pred blokom z dvižno rampo itd.

Javni mestni avtobusni prevoz, Avtobusna postaja je blizu bloka, ob Kardeljevi ulic in Ljubljanski cesti.

Podobni večstanovanjski bloki. V neposredni bližini je šola, vrtec, trgovine, lekarna, Betnavski gozd, Ledina in še bi lahko naštevali.

Lokacija

Knafelčeva ulica 30, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (31)