Odlično meščansko, mansardno stanovanje v centru mesta, Gregorčičeva ulica…

3 sobno Stanovanje · Nakup
102.950€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V centru, središču mesta, Gregorčičeva ulica prodajamo odlično, meščansko  3 sobno stanovanje v dveh etažah. Gre za večje 3 sobno stanovanje z velikimi sobami, visokimi stropi, garderobno sobo, lepim odprtim dnevnim prostorom… Stanovanje ima preprosto neki posebni čar, “dušo”…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice  in ločenega WC-a, spalnice ali otroške sobe, dnevne sobe z  kuhinjo in jedilnico ter stopniščem, ki vodi v zgornjo mansardno etažo kjer je urejena velika spalnica z garderobno sobo, ki je dostopna iz dnevne sobe ali iz hodnika skozi garderobno sobo. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju/mansardi lepo urejene in vzdrževane meščanske hiše z dvoriščem kjer je na voljo še garaža. Hiša nima dvigala!

Objekt je bil zgrajen leta 1879, leta 1987 je bila iz podstrešja objekta urejena mansarda, kjer je nastalo par stanovanjskih enot, med drugim tudi predmetno stanovanje. Sedanja lastnica je ob nakupu stanovanja leta 1997, le to generalno prenovila in uredila; novi opleski, električne instalacije, prenovljena lesena – termopan okna, prenovljene talne obloge, predelne stene mansarde ter ureditev garderobne sobe. Pred leti je bilo zamenjano okno v spalnici spodaj (PVC). Dnevni prostor spodaj kot tudi zgornja spalnica sta klimatizirani. Ob vsem tem je stanovanje bilo lepo vzdrževano in ohranjeno.

Sama stavba je bila tudi precej prenovljena; lepo urejena skupna stopnišča, okna, vhod v blok itd. Pred cca. 4 leti je bila zamenjana streha objekta.

Skratka, prenovljeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj z ohranjenim meščanskim videzom in “dušo”.

Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca.  92 m2, čiste stanovanjske površine je tako cca.  81 m2,  kletna shramba cca. 8 m2. Nasproti vhoda v stanovanje je dodatna priročna shramba, kjer so urejene police in omara za shrambo.

Upravnik objekta je Staninvest. Obratovalni stroški  so  cca.  50 €. Rezervni sklad je  26  €. Ostali stroški se plačujejo direktno po položnicah in po porabi. Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč. Strošek ogrevanje je odvisen od porabe, cca. 100 € v zimskem času.

Možen je dodatni nakup  zidane garaže na dvoriščni strani objekta v izmeri cca. 14 m2 po ceni 9.900,00 €

Prav tako je možen dogovor, da pohištvo ostane v ceni stanovanja, z izjemo osebnih stvari in določenih slik!

EI: Ni potrebna!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, zasedeno je z najemnikom, ki se lahko izseli v roku 3 mesecev od podpisa prodajne pogodbe z novim kupcem. Možen je tudi dogovor, da najemnik ostane v stanovanju in tako novi lastnik prevzame obstoječe najemno razmerje.

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Klimatska naprava
  • Shramba

Dodaten opis

Nekaj posebnega za nekoga posebnega. Za nekoga, ki si želi bivati v središču mesta, ki mu je všeč meščanski stil, mansarda, visoki stropi in še kaj se bi lahko našlo...Ob vsem tem je še urejen parking v garaži. Dvigala žal ni tako, da odsvetujemo tistim, ki ne marajo stopnic...

Središče mesta tako, da se lahko odpravite kar peš v mesto...

Podobni meščanski objekti središča mesta.

Lokacija

Gregorčičeva ulica 12, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)