Prijetno 1 sobno stanovanje z večjo ložo na odlični lokaciji (začetek Tabora)!

1 sobno · Nakup
50.000€
Prodano, čestitamo kupcu!

Opis

Na začetku Tabora, v bližini UKC Maribor in mestnega jedra (Ljubljanska ulica), prodamo funkcionalno in delno opremljeno 1. sobno stanovanje z večjo balkonsko ložo v drugem nadstropju, orientirano na vzhod.

Stanovanje ima po podatkih Gurs-a skupno površino 40,50 m2. Uporabne stanovanjske površine je 34,10 m2 in obsega predprostor iz katerega je levo dostop do kopalnice s straniščem, naravnost je kuhinja z jedilnico z izhodom na balkonsko ložo (5,70 m2), desno pa v večjo sobo. Stanovanje ima dobro razporeditev, je funkcionalno in zaradi velikih okenskih površin tudi svetlo! Narejena je predinstalacija za klimo. K stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 1,60 m2. Parkiranje je omogočeno na dvoriščni strani objekta in je varovano z dvižno rampo!

Talne obloge so parket v sobi, pvc (topli pod) v predsobi in kuhinji ter keramika v kopalnici. Priključki: elektrika, vodovod, plin, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja je urejeno s centralno kurjavo, distributer je Mariborska bolnišnica.

Objekt se nahaja na zelo dobri lokaciji; v neposredni bližini je UKC Maribor, do mestnega jedra pa je le nekaj minut hoje čez Stari most. Ob stanovanjskem bloku je avtobusna postaja, pekarne, trgovina Tuš, čez cesto pa Magdalenski park, kateri nudi počitek v senci in otroško igro na prostem.

Stavba je bila zgrajena leta 1973, ima dvigalo in je vzdrževana ter v zadnjih letih obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok, narejena nova izolacijska fasada (l. 2011). Za sanacijo strehe, ki je predvidena l. 2023, je že zbran denar.

Obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 50,00 € za upravitelja (voda, stopniščna elektrika, smeti, čistilka, servis dvigal, itd). Rezervni sklad je le 8,80 €. Ogrevanje je max. znesek bil 70,00 €. Elektrika se plačuje po porabi.

Stanovanje je bilo v vseh letih v uporabi ter sprotno vzdrževano. Nameščena so nova protivlomna vrata ter bojlerja za vodo. Potrebno ga je nekoliko posodobiti in osvežiti, nudi pa ureditev v skladu z lasnimi željami za udobnost bivanja! Zaradi svoje lokacije je primerno tudi kot naložba!

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do mestnega jedra,
– funkcionalno stanovanje z balkonsko ložo,
– sončna lega,
– prevzem stanovanja takoj,
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto.

EI: E 114 kWh/m2a!
Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434.

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Funkcionalno stanovanje na zelo dobri lokaciji, ki z osvežitvijo lahko postane udoben dom!

Ob stanovanjskem objektu je avtobusna postaja ter postajališče za taksi prevoze.

Okolica nudi dober dostop do mestnega jedra ter zelene površine (Magdalenski park). V neposredni bližini je UKC Maribor, Zdravstvena fakulteta, gostinska ponudba...

Lokacija

Ljubljanska ulica 7a, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (14)