Prijetno 2.5 sobno stanovanje z balkonom ob Betnavskem gozdu (Tabor)!

3 sobno · Nakup
Znižana cena! 88.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V bližini Betnavskega gozda, Ljubljanska ulica (Tabor) prodamo prijetno 2.5 sobno stanovanje z balkonom v prvem nadstropju, orientirano na vzhod.

Stanovanje (58,30 m2) ima dobro razporeditev in obsega predsobo, kuhinjo v z jedilnico, dnevno sobo, spalnico, manjšo otroško sobo, kopalnica in balkon. Balkon v izmeri 3,30 m2 je zastekljen, izoliran ter ogrevan. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 2,70 m2. Parkiranje je možno ob objektu!

Stanovanje ima skupno površino cca. 64,3 m2. V vseh sobah je položen laminat, keramika v kopalnici ter topli pod v kuhinji in predsobi. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, telefonski in KTV priključek, optika, domofon. Ogrevanje stanovanja je centralno daljinsko preko Energetike, najvišji znesek za ogrevanje je bil cca. 60,00 EUR. Obratovalni stroški za eno osebo so cca. 50,00 EUR. Rezervni sklad je povišan na 60,00 EUR, saj se odplačuje nova izolacijska fasada (še 2 leti).

Stanovanje je bilo delno obnovljeno (vodovodne instalacije, kopalnica, okna PVC,  vhodna vrata, sanitarna oprema, opleski…). V dnevni sobi je nameščena novejša klimatska naprava!

Objekt ima urejeno klančino, ki je primerna za gibalno ovirane osebe in se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je vrtec, trgovski center Mercator, dober dostop do AC priključka. Betnavski gozd in Ledina, pa nudita veliko rekreacije in igre na prostem! Zgrajen je bil leta 1975, v zadnjih letih je bila stavba obnovljena; novo dvigalo, urejena skupna stopnišča, vhod v blok, nova streha (l. 2009), narejena nova izolacijska fasada (l. 2016).

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do AC in mestnega jedra,
– veliko priložnosti za rekreacijo; Betnavski gozd, Ledina (kolesarstvo, pohodništvo…),
– primeren dostop za gibalno ovirane osebe,
– delno obnovljeno, funkcionalno, klimatizirano,
– prevzem stanovanja bo možen konec januarja 2020, zaradi selitve lastnika v novi blok!
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto.

EI: v izdelavi!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klima
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Zaradi možnosti ureditve po lastnih željah, lege in lokacije, absolutno PRIPOROČAMO!

V neposredni bližini je avtobusna postaja za mestni promet.

V neposredni bližini so lekarna, pošta, ambulante, vrtec, optika, okulist, trgovine, šola ter izvrstna gostinska ponudba!

Atraktivna lokacija ob Betnavskem gozdu in Ledini omogoča veliko priložnosti za rekreacijo (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!

Lokacija

Ljubljanska ulica 104, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (26)