Priložnost za odlično 2 sobno stanovanje v središču Maribora…

2 sobno Stanovanje · Nakup
Ugodna cena: 67.000€
Klasično posredovanje!

Opis

V centru, središču mesta, Maistrova ulica prodajamo odlično  2 sobno stanovanje. Gre za izredno lepo/simpatično  stanovanje primerno za mlajšo populacijo…Stanovanje ima preprosto neki posebni čar, “dušo”…

Staro meščanski objekt je bil zgrajen leta 1898, leta 2000 je bila iz podstrešja objekta urejena mansarda, kjer je nastalo par stanovanjskih enot, med drugim tudi predmetno stanovanje. 

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do večje kopalnice z WC-a, dnevne sobe z  kuhinjo in jedilnico ter spalnice. Stanovanje se nahaja v 5. nadstropju/mansardi lepo urejene in vzdrževane meščanske hiše. Hiša žal nima dvigala in je potrebno do stanovanja priti po stopnicah!

Skratka, odlično stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj…

Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca.  49,3 m2, čiste stanovanjske površine je tako cca. 46,6m2,  kletna shramba je v izmeri cca. 6,7 m2 in se nahaja v isti etaži kot stanovanje.

Upravnik objekta je podjetje Komunnio. Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč. Strošek ogrevanje je odvisen od porabe, cca. 60 € v zimskem času. V dnevni sobi je urejena klimatska naprava…

Prav tako je možen dogovor, da pohištvo ostane v ceni stanovanja. Pohištvo je lepo, narejeno po merah vključno z vgradno garderobno omaro v dnevni sobi!

EI: Razred C!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto. Stanovanje je trenutno oddano najemniku, tako da je lahko vseljivo v roku 3 mesecev, koliko znaša odpovedni rok sedanjemu najemniku. Možen pa je tudi prevzem najemnega razmerja.

Klasično posredovanje, kupec ne plača stroškov provizije naše nepremičninske družbe!

Priporočamo mlajšim osebam in tistim, ki jih stopnice ne motijo preveč.

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Shramba

Dodaten opis

Resnično odlično stanovanje v mansardi staro meščanskega bloka na vogalu Maistrove in Cankarjeve ulice... Mansarda je naknadno izdelana leta 2000 iz obstoječega podstrešja in je brez mansardnih poševnin! Skoraj da v celoti opremljeno stanovanje, po merah narejeno pohištvo, velika vgradna omara in še veliko bi lahko naštevali.

Edina slabost je ta, da je do mansarde potrebno priti brez dvigala, tako da priporočamo mlajšim osebam, ki jih stopnice ne motijo preveč :-)...

Center mesta, Maistrova ulica... Mestni avtobusni prevoz...

Podobni večstanovanjski objekti, večinoma staro meščanski... Bližina mestnega parka, železniške postaje, centra mesta, Ekonomsko poslovne fakultete itd...

Lokacija

Maistrova ulica 26, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (27)