Prostorna in urejena hiša, Grajenščak – Ptuj

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
155.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Samostojna stanovanjska hiša se nahaja na dobri lokaciji v zelenem okolju, v naselju individualnih hiš v Grajenščaku. Od mesta Ptuja je naselje oddaljeno cca. 8 km oz. 10 minut vožnje in od mesta Maribor cca. 17 km oz. 20 minut vožnje.

Stanovanjski prostori so zaradi velikih steklenih površin svetli in zračni ter zasnovani tako, da so izjemno prostorni ter nudijo udobnost bivanja!

Etažnost hiše je K+P+M. Skupna površina hiše je, po podatkih GURS-a, cca. 184,1 m2. V pritličju hiše se nahaja predprostor oz. hodnik, kopalnica pred katero je prostor za omare, kuhinja v povezavi z  jedilnico iz katere je izhod na balkonsko teraso ter v prostorno dnevno sobo. Iz pritličja je urejeno stopnišče v zgornjo etažo, v kateri se nahajata dve veliki sobi, delovni kabinet, velika kopalnica ter bralni kotiček. Zgornji prostori so klimatizirani. V kleti je prostor za ozimnico, kurilnica, delavnica ter velika letna kuhinja iz katere dostopamo na vrt in zemljišče. V pritličju hiše je tudi garaža za dva avtomobila.

Hiša je klasično opečnate gradnje in je bila zgrajena leta 1998. Strešna kritina je Bramac, okna so pvc, talne obloge parket in keramika. Ogrevanje je CK na olje in se porabi cca. 2000 l na leto. Hiša je zelo urejena in sprotno vzdrževana, večja vlaganja niso potrebna!

Locirana je v bližini regionalne ceste Ptuj – Maribor, dostop je urejen in asfaltiran, le zadnjih 100 m je utrjena makadamska pot. Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 991 m2 površine in je v celoti ograjena. Na zemljišču je priročna vrtna uta, nekaj sadnega drevja in zelenjavni vrt. Na koncu zemljišča je potok.

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in vseljiva po dogovoru.

EI: Razred D!

Zaradi lepe, mirne lokacije in urejenosti hiše, absolutno PRIPOROČAMO!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Klimatska naprava
  • Shramba
  • Zelenica

Dodaten opis

Zaradi urejenosti hiše in prijetnega okolja, vsekakor priporočamo nakup mladim družinam!
Navdušujejo nas večji prostori, še posebej pa velike steklene površine v dnevni sobi, skozi katera prijetno boža sonce!

Urejena je medkrajevna avtobusna povezava. Od mesta Ptuja je naselje oddaljeno cca. 8 km oz. 10 minut vožnje in od mesta Maribor cca. 17 km oz. 20 minut vožnje.

Stanovanjska hiša se nahaja v zelenem okolju z dobrim dostopom do mesta Ptuj!

Zeleno okolje ponuja možnost umirjenega bivanja v sožitju z naravo.

Lokacija

Grajenščak 25f, Ptuj, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (1)