Prostorno 2 sobno stanovanje na začetku Pobrežja!

2 sobno Stanovanje · Nakup
Ugodna cena! 59.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na Pobrežju (Mlekarniška ul. – Greenwich) prodamo prostorno 2 sobno stanovanje v 1. nadstropju, orientirano na severno in južno stran objekta.

Stanovanje ima lepo razporeditev in je primerno za nekoga, ki si želi urediti dom po lastnih željah! Obsega predsobo (hodnik), večjo kuhinjo z jedilnico, večjo in manjšo sobo ter kopalnico. Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca. 52,60 m2. Čiste stanovanjske površine je cca. 50,00 m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri cca. 2,60 m2. Parkiranje je omogočeno ob objektu!

Ogrevanje stanovanja je urejeno s CK, najvišji znesek za plačilo v zimskem času je bil 90,00 EUR, kar je izredno ugodno. Upravnik objekta je Uprastan, obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 45,00 EUR. Rezervni sklad je 13,50 EUR.

Stanovanje je bilo v zadnjih letih vzdrževano ter delno obnovljeno (nova okna PVC, nova kopalnica in WC, vodovodna napeljava, keramika v hodniku.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je vrtec, trgovine, banka, lekarna itd, in ker je na začetku Pobrežja, nudi odličen dostop do mestnega jedra, Europarka ter avtocestnega priključka. Zgrajen je bil leta 1960, stavba je urejena in vzdrževana. Urejeno je stopnišče, nova izolativna fasada, ki je v celoti odplačana!

EI: v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Za vse dodatne informacije ali za termin ogleda, pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Prostorno 2 sobno stanovanje z velikim potencialom! Kuhinja je dejansko precej velika in se lahko uporabi tudi kot dnevni prostor skupaj z kuhinjo in jedilnico...S tem nekako dobite manjše 3 sobno stanovanje :-)
Absolutno priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz.

Urejeno in mirno stanovanjsko naselje z dobrim dostopom do mestnega jedra, Europarka in UKC-ja ter avtocestnega priključka!

Lokacija

Mlekarniška ulica, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt



Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (9)