Prostorno 4 sobno stanovanje z ložo na začetku Tabora!

4 sobno · Nakup
Ugodna cena! 112.330€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na začetku Tabora, v bližini UKC Maribor in mestnega jedra (Ul. Moše Pijada), prodamo prostorno 4 sobno stanovanje z večjo balkonsko ložo v drugem nadstropju, orientirano na jug in sever.

Stanovanje ima po podatkih Gurs-a skupno površino 97,20 m2. Uporabne stanovanjske površine je 83,40 m2 in obsega predprostor oz. hodnik, kuhinja, jedilnica z izhodom na balkonsko ložo (5,10 m2), dnevno sobo, spalnico, dve otroški sobi, kopalnica in ločeno stranišče. K stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 5,50 m2. Parkiranje je omogočeno na dvoriščni strani objekta in je varovano z dvižno rampo!

Talne obloge so parket v sobah in hodniku, pvc (topli pod) v kuhinji ter keramika v kopalnici. Priključki: elektrika, vodovod, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja je urejeno s centralno kurjavo. Stanovanje ima dobro razporeditev, je zelo ohranjeno in vzdrževano ter zaradi velikih okenskih površin tudi svetlo! Stanovanje je bilo v zadnjih 10-ih letih delno obnovljeno (vodovodne instalacije, okna PVC, sanitarna oprema, keramika, bojler, radiatorji, opleski…).

Stavba je bila zgrajena leta 1970 (dvigala ni) in je vzdrževana ter v zadnjih letih obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok, narejena nova streha (l. 2012). Objekt se nahaja na zelo dobri lokaciji; v neposredni bližini je UKC Maribor, do mestnega jedra pa je le nekaj minut hoje čez Stari most. Ob stanovanjskem bloku je avtobusna postaja, pekarna, optika, trgovina Tuš, čez cesto pa Magdalenski park, kateri nudi počitek v senci in otroško igro na prostem.

Stanovanje je bilo v vseh letih v uporabi ter sprotno vzdrževano. Potrebno ga je nekoliko posodobiti in osvežiti, nudi pa ureditev v skladu z lasnimi željami za udobnost bivanja! Zaradi svoje lokacije je primerno tudi kot naložba!

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do mestnega jedra,
– funkcionalno stanovanje z balkonsko ložo,
– sončna lega,
– prevzem stanovanja takoj,
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto.
EI: D 83 kWh/m2a!

Lastnosti

  • Loža
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Prijetno, svetlo in funkcionalno stanovanje na zelo dobri lokaciji, ki z osvežitvijo lahko postane udoben dom!

V neposredni bližini je avtobusna postaja ter postajališče za taksi prevoze. Do centra mesta (Glavnega Trga) je cca. 5 min hoje...

Okolica nudi dober dostop do mestnega jedra ter zelene površine (Magdalenski park). V neposredni bližini je UKC Maribor, Zdravstvena fakulteta, gostinska ponudba...

Lokacija

Ulica Moše Pijada 21a, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)