Znižano! Prostorno in urejeno 2 sobno stanovanje v centru mesta Maribor!

2 sobno · Nakup
83.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na levem bregu Drave (Ulica heroja Šlandra),  prodamo prostorno, meščansko 2 sobno stanovanje z balkonom, v drugem nadstropju lepo urejenega stanovanjskega objekta z le sedmimi stanovanjskimi enotami!

2 sobno stanovanje z balkonom ima svetle in velike sobe, orientirano je na vzhod in zahod! Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do stranišča, dnevne sobe iz katere dostopamo v spalnico, večje kuhinje z jedilnico iz katere je izhod na balkon ter v kopalnico.

Notranjost stanovanja je redno vzdrževana in odlično ohranjena, nameščena je tudi klima! Maja 2002 je bilo stanovanje generalno prenovljeno (nove vodovodne in elektro instalacije, nova kopalnica, nova keramika ter novi opleski). Leta 2016 so se namestila nova protihrupna PVC okna in vhodna vrata. V sobah je ostal originalni hrastov parket (ribja kost), v dnevni sobi in spalnici so znižali strop ter izolirali stene. Skratka, prenovljeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj z ohranjenimi nekaterimi meščanskimi elementi in “dušo”.
Stanovanje ima skupno površino cca. 68,3 m2. Uporabne stanovanjske površine je po podatkih Gurs-a 62,1 m2, balkon je v izmeri 2,5 m2 in kletna shramba cca. 3,7 m2.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji, katera ponuja dostop do vseh kulturno poslovnih stavb brez avtomobila. Bližina reke Drave, mestnega parka in Piramide pa omogoča veliko rekreacije na prostem. Zgrajen je bil leta 1911, v zadnjih letih je bila stavba tudi prenovljena; urejena skupna stopnišča, okna, vhod v blok,  itd.

Upravnik objekta je Staninvest. Obratovalni stroški so cca 60,00 € za 3. osebe. Rezervni sklad je 40 €. Ogrevanje je urejeno z etažno CK na plin in se plačuje po porabi.
Parkiranje je možno ob objektu z urejeno mestno parkirno dovolilnico ali se najame parkirno mesto na sosednjem parkirišču.
Posebnost: v stanovanju ostane kuhinja s pečico ter kopalniška oprema brez doplačila!

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do mestnega jedra in do avtocestnega priključka,
– veliko priložnosti za rekreacijo in sprostitev; mestni park, Piramida, Dravsko nabrežje, bližina fitnes centra in kino dvoran,
– prostorno, svetlo in klimatizirano stanovanje s prvinskimi arhitekturnimi elementi,
– generalno obnovljeno in brez večjih vlaganj,
– primerno tudi za investicijo (oddajanje),
– prevzem stanovanja takoj,
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto.

EI v izdelavi!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klima
  • Shramba

Dodaten opis

Stanovanje takoj vzbudi občutek domačnosti. Je zelo prijetno, svetlo in vzdrževano.

V neposredni bližini je mestna in glavna avtobusna postaja, železniška postaja, taksi postajališče...

Urejeno okolje z dobrim dostopom do mestnega jedra in do avtocestnega priključka ter atraktivna lokacija, ki nudi veliko priložnosti za rekreacijo in sprostitev; mestni park, Piramida, Dravsko nabrežje, bližina fitnes centra in kino dvoran...

Zagotovo je prednost lokacije tudi ta, da lahko povsod dostopamo brez avtomobila ter se ognemo iskanju parkirnega prostora.

Lokacija

Ulica heroja Šlandra, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (33)