Ptuj, odlična lokacija, odlična hiša – dvojček, Novogradnja…

enostanovanjska Hiša · Nakup
275.000€+9.5% DDV
Prodano!

Opis

Investitor in izvajalec ALIUS d.o.o., je v fazi gradnje in dokončanja stanovanjske hiše dvojček, dve stanovanjski enoti v naselju “Na Jasi” nad Ptujem z čudovitim razgledom na Ptujski grad (k.o. Nova vas pri Ptuju).

Predvideno je, da bosta obe enoti končani do podaljšane IV. gradbene faze do konca leta 2018, oz. v skladu z dogovorom s kupcem.

Stavbi sta etažnosti P + 1, pravokotnega tlorisa. Vsak posamezen objekt je zasnovan kot enostanovanjska stavba, z lastnimi priklopi na komunalno in energetsko infrastrukturo. Objekta sta nepodkletena.

Pritličje je etaža glavnega vhoda, dim. 10,29 m x 9,62 m ob stiku z zemljiščem, dostopnega iz severovzhodne strani objektov. Namenjeno bo pretežno dnevno-bivalnim prostorom (kuhinja, jedilnica, dnevna soba). Na jugozahodnem delu objektov je locirana zunanja terasa, ki je dostopna iz dnevnega prostora in kabineta.

Stopnice ob vhodu vodijo v nadstropje s štirimi sobami, prostor pod stopnicami bo namenjen za utility iz katerega je dostop do kopalnice. Nadstropna etaža je namenjena predvsem spalnim prostorom in je zunanjih dimenzij 13,82m x 10,29m. Iz sob so izvedeni dostopi na zunanje balkone. V vsaki etaži je po ena kopalnica.

Iz nadstropne etaže je izveden dostop na streho objektov, kjer se nahaja kopalnica in zunanja terasa.

Streha objekta je ravna, nad izhodom na streho je izvedena enokapnica.

Uporabna površina notranjih prostorov je cca. 231,44 m2, uporabna površina lope pred objektom je cca. 13,49 m2, nadstrešnice pa cca. 30,16 m2 (več podatkov o površinah si lahko pogledate med priponkami-prilogami spodaj).

Površina zemljišča posamezne stanovanjske enote bo 650 m2.

Dostop do parcele je urejen po asfaltni cesti, neposredno do dvojčka, kjer bo tudi urejen prostor za parkiranje pod nadstreškom in vrtna lopa.

Zasnovo predvidenih prostorov si lahko pogledate v tlorisih/načrtih, ki so priloženi spodaj. Več podatkov o pozidavi, uporabljenih materialih, površinah in posameznih prostorih si prav tako oglejte v PDF priponkah.

Cena stanovanjske enote OBJEKT B, izvedene do cca. podaljšane IV. gradbene faze je 275.000,00 € + 9,5% DDV.

(natančen obseg predvidenih del, ki bodo izvedena v okviru IV. gradbene faze si lahko pogledate v tehničnem poročilu v priponkah)

EI: Ni potrebna!

Absolutno priporočamo!

Hiša je v ekskluzivni ponudbi samo pri nas!

Slike vizualizacije so simbolične!

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Nadstrešek za parkiranje
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Gre za resnično idilično lokacijo nad Ptujem. Hiše so zasnovane neklasično, moderno in ponujajo resnično veliko prostora ter dodatnim posebnim delom na strehi objekta od koder se ponuja popoln razgled na Ptujski Grad...
Priporočamo tistim, ki želijo nekaj posebnega...

Mestni avtobusni prevoz

Idilična lokacija z čudovitim razgledom proti Ptuju in Ptujskemu gradu. Mirno stanovanjsko naselje enostanovanjskih hiš in dvojčkov.

Lokacija

Na Jasi 42, 2250 Ptuj, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.