Stanovanje v mestu, 3 sobno, nekaj posebnega…

3 sobno Stanovanje · Nakup
129.500€

Opis

V centru, središču mesta, Strosmayerjeva ulica prodajamo odlično 3 sobno stanovanje z zastekljeno ložo. Gre za večje 3 sobno stanovanje z dovolj velikimi sobami, lepim in odprtim dnevnim prostorom… Stanovanje ima preprosto neki posebni čar, “dušo”…

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju lepo urejenega in vzdrževanega bloka ob Strosmayerjevi ulici in obsega: poseben predprostor z garderobnimi omarami, ki se naprej nadaljuje v odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico na vzhodni strani objekta. Iz dnevnega prostora je naprej dostop do ločene kopalnice in ločenega WC, spalnice z izhodom na zastekljeno ložo in otroško sobe. Spalnica ter otroška soba sta orientirani na zahodni strani objekta.

Sedanja lastnica je ob nakupu stanovanja leta 2002, le to generalno prenovila in uredila; novi opleski, urejene vgradne omare predsobe, nove talne obloge, delno instalacije, združen ter odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in še bi lahko naštevali.
Leta 2010 je bila v celoti prenovljena kopalnica, prenovljena so bila tudi lesena, termopan okna ter zastekljena loža.

Skratka, prenovljeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj z ohranjenim meščanskim videzom in “dušo” in ima čiste stanovanjske površine 83,91 m2, kletna shramba je cca. 6 m2 in loža cca. 1 m2.

Objekt je bil zgrajen leta 1991, je vzdrževan in urejen. Streha objekta je bila sanirana, leta 2014 je bilo urejeno tudi novo dvigalo. Upravnik objekta je Staninvest. Obratovalni stroški so cca. 125 EUR, za 5 prijavljenih oseb. V rezervni sklad se plačuje 16,21 EUR mesečno. Ostali stroški se plačujejo direktno po položnicah in po porabi (nameščeni so tudi vodometri) . Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč, ki je bila obnovljena leta 2017. Strošek ogrevanje je odvisen od porabe, cca. 100 € v zimskem času in cca. 30 € v poletnem času.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno. V ceno stanovanja je vključena: kuhinja izdelana po meri iz masivnega lesa z gospodinjskimi aparati, oprema kopalnice oz. kopalniško pohištvo z tuš kabino, vgradne omare iz masivnega lesa v predprostoru ter inverterska klimatska naprava v dnevnem prostoru. Stanovanje je tudi tehnično varovano.

Parkiranje je možno v modri parkirni coni z dovolilnico MOM. Strošek parkiranja je cca. 140 € za 2 leti. Možen je tudi najem parkirnega mesta v bližnji parkirni hiši pod Mariborsko tržnico po ceni 50 €/mesec.

EI: V izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, vseljivo po dogovoru.

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Loža
  • Shramba

Dodaten opis

Lepo in urejeno 3 sobno stanovanje, nekoliko neklasične razporeditve, lepo razgibano... Stanovanje ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj. Pohištvo, ki ostane v ceni je masivni les, da pa lokacija, lokacija in lokacija resnično nekaj pomeni, pa ne rabimo razlagati nekomu, ki si želi življenja v mestu...

Center mesta, mestni avtobusni prevoz...

Podobni stanovanjski in poslovno stanovanjski objekti. V neposredni bližini je središče mesta, SNG, Pošta, Tržnica, Knjižnica, fakultete, srednje šole, Lent itd.

Lokacija

Strossmayerjeva ulica 11, Maribor, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (27)