Tabor-Magdalena, odlično 3 sobno stanovanje z balkonom…

3 sobno Stanovanje · Nakup
158.000€
Rezervirano!

Opis

Na začetku desnega brega Drave, Žitna ulica (Magdalena) prodamo odlično 3 sobno stanovanje z balkonom v 4. nadstropju novejšega objekta z dvigalom in parkirnim mestom v kleti objkta…

Gre za prostorno in svetlo 3 sobno stanovanje z večjim balkonom, na vzhodni strani objekta in lepim razgledom.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; večjega dnevnega prostora z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon, spalnice, otroške sobe, ločene kopalnice, ločenega WC ter garderobne sobe. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju lepo urejenega in novejšega bloka naselja Magdalena.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji, v bližini UKC MB, Višje medicinske šole ter fakultete,  osnovne šole Franceta Prešerna, Magdalenskega parka in je od mestnega jedra oddaljen le 10 min. hoje! Zgrajen je bil leta 2008.

Notranjost stanovanja je redno vzdrževana in odlično ohranjena!

Stanovanje ima  skupno površino cca. 84,7 m2.  Uporabne stanovanjske površine je 74,12 m2 + balkon, ki pa je v izmeri cca. 12 m2. Dodatno je še na voljo kletna shramba v izmeri cca. 4,9 m2 in parkirno mesto v garažni hiši pod objektom v izmeri cca. 12,7 m2.

Upravnik objekta je Uprastan. Obratovalni stroški so cca 60,00 € za 4. osebe. Rezervni sklad je 22 €. Ogrevanje je urejeno centralno na lastno plinsko etažno peč, ki ogreva tudi sanitarno vodo in se plačuje po dejanski porabi. V zimski sezoni je strošek ogrevanja prostorov in sanitarne vode cca. 40 €. Izredno nizki stroški ogrevanja!

Parkiranje je urejeno v garažni hiši pod objektom, neposredno ob dvigalu in kletni shrambi. Na voljo sta 2 parkirni mesti eno zraven drugega. Eno parkirno mesto je vključeno v ceno stanovanja, drugo pa je možno dokupiti po ceni 5.000,00 €.

Posebnost: v stanovanju ostane kuhinja z gospodinjskimi aparati, vgradne omare v garderobni sobi, ki so narejene po meri ter kopalniško pohištvo in inverterska klimatska naprava. Omenjena oprema je vključena v ceno stanovanja.

EI v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in bo lahko vseljivo v začetku septembra 2019!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično stanovanje, novejši in urejen blok, 2 parkirna mesta, velik balkon ter lepi razgled. Odlična lokacija, delno opremljeno in še bi lahko naštevali...Izredno nizki stroški ogrevanja!

Bližina središča mesta, tako da avtobus skoraj da ni potreben, čeprav je na voljo v neposredni bližini :-).

Podobni stanovanjski bloki, novejše poslovno stanovanjsko naselje, ki je bilo zgrajeno v letih od 2006 do 2008.
V neposredni bližini je osnovna šola Franceta Prešerna, trgovina Špar Magdalena, Višja medicinska šola ter fakulteta, UKC, Magdalenski park in seveda center mesta...

Lokacija

Žitna ulica 10, Maribor, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt



Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (33)