Prodano! Takoj vseljiva garsonjera na Teznu!

garsonjera · Nakup
35.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

V bližini Stražunskega gozda, Prvomajska ulica (Tezno) prodamo lepo urejeno, klimatizirano in opremljeno garsonjero s francoskim balkonom v prvem nadstropju, orientirano na vzhod.

Stanovanje obsega predprostor iz katerega je dostop do kopalnice s straniščem in v osrednji prostor, kjer je kuhinja z jedilnico in spalnim delom.

Stanovanje ima skupno površino cca. 26,3 m2. Uporabne stanovanjske površine je po podatkih Gurs-a 24,3 m2, kletna shramba je v izmeri cca. 2 m2. Talne obloge so laminat in keramika v kopalnici. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja in vode je električno. Nameščena je tudi klima!
V stanovanju je vgrajeno novo PVC okno in vrata francoskega balkona, tudi kopalnica je bila obnovljena. Večja vlaganja v stanovanje niso potrebna.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji, v bližini je vrtec, trgovina Špar, zdravnik, ter Stražunski gozd, kateri nudi veliko rekreacije na prostem! Zgrajen je bil leta 1963, v zadnjih letih je bila stavba obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok, nova streha (l. 2001), narejena nova izolacijska fasada (l. 2012).

Obratovalni stroški so cca 35,00 € za 1. osebi . Rezervni sklad je le 5,50 €. Elektrika se plačuje po porabi.
Parkiranje je možno ob objektu.

Posebnost: v stanovanju lahko na željo kupca ostane vsa stanovanjska oprema, brez doplačila!
EI:C 45 kWh/m2a!
Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem… 
Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Klima
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Stanovanje je lepo urejeno in je zaradi svoje lege ter cene, tudi zelo zanimivo!

V neposredni bližini je avtobusna postaja za mestni promet.

Okolica objekta je mirna in urejena. V neposredni bližini je Stražunski gozd, ki ponuja dolge sprehode v naravi. V neposredni bližini so vrtec, trgovina, pekarna, kar je zelo priročno. V bližini je tudi AC priključek.

V neposredni bližini je Stražunski gozd, ki ponuja dolge sprehode v naravi. V neposredni bližini so vrtec, trgovina, pekarna, kar je zelo priročno. V bližini je tudi AC priključek.

Lokacija

Prvomajska ulica 35, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (13)