Takoj vseljivo, obnovljeno 3 sobno stanovanje na Taboru!

3 sobno · Nakup
Ugodna cena! 87.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V bližini Betnavskega gozda, Ljubljanska ulica (Tabor) prodamo generalno obnovljeno 3 sobno stanovanje v drugem nadstropju, orientirano na jug in zahod.

Stanovanje obsega kuhinjo v povezavi z jedilnico, dnevno sobo, hodnik, dve sobi in kopalnica. K stanovanju pripada tudi kletna shramba.

Stanovanje ima skupno površino cca. 64,7 m2. Talne obloge so laminat in keramika v kopalnici. Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja je centralno daljinsko preko Energetike.

Stanovanje je bilo generalno obnovljeno (vodovodne instalacije in električna napeljava, okna, notranja vrata, protivlomna vrata, talne obloge, sanitarna oprema, opleski…) Večja vlaganja v stanovanje niso potrebna!

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je vrtec, trgovski center Mercator, dober dostop do AC priključka. Betnavski gozd in Ledina, pa nudita veliko rekreacije in igre na prostem! Zgrajen je bil leta 1967, v zadnjih letih je bila stavba obnovljena; novo dvigalo, urejena skupna stopnišča, vhod v blok, nova streha (l. 2006), narejena nova izolacijska fasada (l. 2012).

Obratovalni stroški so cca 45,00 € za 1. osebo. Rezervni sklad je le 12,00 €, saj je za to stanovanje strošek fasada v celoti poplačan. Energetika v kurilni sezoni cca. 60,00 €. Elektrika se plačuje po porabi.
Parkiranje je možno ob objektu in je varovano z dvižno zapornico!

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do AC in mestnega jedra,
– veliko priložnosti za rekreacijo; Betnavski gozd, Ledina (kolesarstvo, pohodništvo…),
– sončna lega,
– generalno obnovljeno,
– prevzem stanovanja takoj,
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto.

EI: v izdelavi!
Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434!

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Zaradi urejenosti, lege in lokacije, absolutno PRIPOROČAMO!

V neposredni bližini je avtobusna postaja za mestni promet.

V neposredni bližini so lekarna, pošta, ambulante, vrtec, optika, okulist, trgovine, šola ter izvrstna gostinska ponudba!

Atraktivna lokacija ob Betnavskem gozdu in Ledini omogoča veliko priložnosti za rekreacijo (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!

Lokacija

Ljubljanska ulica 88c, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)