Ugodno 2 sobno stanovanje v Lenartu!

2 sobno · Nakup
Ugodna cena! 42.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V centru Lenarta, natančneje na Jurovski cesti, prodamo urejeno in delno opremljeno 2 sobno stanovanje, ki se  nahaja v 3. nadstropju oz . v mansardi objekta brez dvigala.

Po podatkih Gurs-a je skupna površina 52,20 m2. Stanovanje je v izmeri 49,70 m2 in obsega dve sobi ter kopalnico. V osrednji sobi je zamaknjena kuhinja z jedilnim prostorom ter zamaknjena spalnica. Je opremljeno s kuhinjo, jedilno mizo in stoli ter posteljo in omarami. K stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 2,50 m2.

Stanovanje je bilo v celoti izdelano leta 2008. Nameščena PVC okna, talne obloge so keramika in laminat. Ogrevanje je etažno na plin. Vsi stroški se plačujejo po dejanski porabi.

Objekt se nahaja v strogem centu mesta in je bil zgrajen leta 1830, do danes je pa lepo prenovljen. Leta 2008 je bila zamenjana streha ter fasada. Ob objektu je prostor za parkiranje.

Okolica ponuja neposreden dostop do vseh pomembnih ustanov;  v bližini (2-10 min hoje) je pošta, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, avtobusna postaja, športno rekreacijski prostor Polena. AC priključek je oddaljen le 1,5 km.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je lahko vseljivo takoj!
Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 % od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…

Priporočamo vsem mladim, ki se ne želijo ukvarjati s prenovo stanovanja, kljub temu pa želijo imeti urejeno in prijetno stanovanje!
Za vse dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 609 434, Brigita Boras

Lastnosti

  • Shramba

Dodaten opis

Ugodno stanovanje za lasne potrebe ali kot investicija!

Okolica ponuja mnogo rekreacijskih, gostinskih in kulturnih dejavnosti.

Lokacija

Jurovska cesta 1, Lenart v Slov. goricah, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (2)