2 sobno stanovanje z balkonsko ložo v Borovi vasi!

2 sobno · Nakup
65.000€
Prodano, čestitamo kupcu!

Opis

V Borovi vasi, v bližini Pekrske gorce in trgovskega centra Qlandie, prodamo funkcionalno in delno opremljeno 2. sobno stanovanje z večjo balkonsko ložo v četrtem nadstropju (dvigala ni), orientirano na vzhod.

Stanovanje ima po podatkih Gurs-a skupno površino 64,00 m2. Uporabne stanovanjske površine je 53,00 m2 in obsega predprostor iz katerega je desno dostop do kuhinje z jedilnico v povezavi z dnevnim prostorom iz katerega dostopamo na balkonsko ložo (6,00 m2), po hodniku levo, pa je otroška soba, kopalnica s straniščem. Stanovanje ima dobro razporeditev, je funkcionalno in zaradi velikih okenskih površin tudi svetlo. K stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 5,00 m2. Parkiranje je omogočeno na južni in zahodni strani objekta, parkirnih mest je dovolj.

Talne obloge so parket v sobah ter  keramika v hodniku, kuhinji, kopalnici in na balkonu. Priključki: elektrika, vodovod, plin, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja je urejeno s centralno kurjavo preko Energetike Maribor in se obračunava po porabi (števec). Stroški ogrevanja so nizki, saj ima stanovanje poleg dobre izolacije tudi odlično pozicijo v bloku.

Objekt se nahajana odlični lokaciji blizu številnih nakupovalnih centrov (Qlandia), avtobusne postaje, šole, vrtca, pošte, banke, zdravstvenega doma in sprehajalnih poti (Pekrska gorca, Pohorje…)

Stavba je bila zgrajena leta 1989, je vzdrževana ter v zadnjih letih obnovljena; urejena skupna stopnišča, narejena nova izolacijska fasada (l. 2017), nova streha (l.2014) ogradili so dvorišče, ki je sedaj primerno tudi za igro najmlajših!

Stanovanje je bilo v vseh letih v uporabi ter sprotno vzdrževano. Balkonska loža je zastekljena s PVC okni. Potrebno ga je nekoliko posodobiti in osvežiti, nudi pa ureditev v skladu z lasnimi željami za udobnost bivanja!
Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do mestnega jedra in narave
– zaradi svoje pozicije zagotavlja mirnost bivanja ,
– sončna lega in lep razgled,
– vpisano v Zemljiško knjigo!

EI: v izdelavi.

Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem…
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434.

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Zelenica

Dodaten opis

Stanovanje ima potencial sodobnega in svetlega doma. Cena stanovanje omogoča novemu kupcu, da si ga uredi in prenovi popolnoma po svojih željah in okusu.

Mestni avtobusni prevoz. Avtobusna postaja je v neposredni bližini.

Mikro okolje objekta je skrbno urejeno. Dvorišče so zaradi bližnje ceste ogradili, kar omogoča varno igranje najmlajšim!

Objekt se nahajana odlični lokaciji blizu številnih nakupovalnih centrov (Qlandia), avtobusne postaje, šole, vrtca, pošte, banke, zdravstvenega doma in sprehajalnih poti (Pekrska gorca, Pohorje...)

Lokacija

Borova vas 3, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (30)