Ugodno in prijetno 2,5 sobno stanovanje na Pobrežju!

3 sobno Stanovanje · Nakup
Ugodna cena! 67.500€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Na Pobrežju, v Fluksovi ulici (Greenwich) prodamo manjše, a prijetno in prostorno 2,5 sobno stanovanje v 2. nadstropju (od 3), orientirano na vzhodno in zahodno stran objekta.

Stanovanje je bilo iz dvosobnega preurejeno v dvoinpolsobno in je prostorsko maksimalno izkoriščeno!  Je delno opremljeno. Oprema, ki je v stanovanju ostane in je vključena v ceno! Stanovanje obsega: predsobo iz katere vstopimo naravnost v kopalnico ter desno v kuhinjo z jedilnico.  Iz dnevne sobe je dostop do manjšega hodnika, ki vodi do spalnice in ostroške sobice. Na hodniku je urejen tudi garderobni del. Dnevna soba, spalnica in otroška soba so orientirane na zahodno stran, kuhinja z jedilnico pa na vzhodno stran objekta.

Stanovanje ima po podatkih GURS skupno površino cca. 57,10 m2. Čiste stanovanjske površine je cca. 50,50 m2. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri cca. 6,40 m2.

Ogrevanje stanovanja je urejeno z električnimi radiatorji, invertno klimo ter talnim gretjem v predsobi in kopalnic. Najvišji znesek za porabo Električne energije je bil leta 2017 cca. 150,00 EUR, v zimskem času leta 2018 pa 80,00 EUR, kar je izredno ugodno. Upravnik objekta je Ista d.o.o., obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 45,00 EUR. Rezervni sklad je 25,00 EUR.

Stanovanje je bilo v zadnjih 10 letih v celoti obnovljeno (nova okna PVC, nova kopalnica in WC, novi laminat, električna in vodovodna napeljava, novi opleski). Stanovanje dejansko ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj.

Objekt se nahaja na dobri lokaciji; v bližini je vrtec, trgovine, banka, lekarna itd. Bližnji. Nahaja se na začetku Pobrežja in nudi odličen dostop do mestnega jedra, Europarka ter avtocestnega priključka. Zgrajen je bil leta 1957, stavba je urejena in vzdrževana (urejena skupna stopnišča, nova streha (l. 2000). Predvidena je tudi nova fasada.
Ob objektu je urejeno veliko parkirišče!

EI: v izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo!

Za vse dodatne informacije ali za termin ogleda, pokličite na tel. št. 040 609 434.

Lastnosti

  • Klima
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično in lepo urejeno 2,5 sobno stanovanje v manjšem in mirnem bloku. Stanovanje se prodaja opremljeno.
Absolutno priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz.

Urejeno in mirno stanovanjsko naselje z dobrim dostopom do mestnega jedra, Europarka in UKC-ja ter avtocestnega priključka!

Lokacija

Fluksova ulica 4, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (8)