Urejeno in opremljeno 1. sobno stanovanje na začetku Tabora!

1 sobno · Nakup
54.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Na odlični lokaciji na začetku Tabora, v bližini UKC Maribor in mestnega jedra (Gorkega ul.), prodamo lepo urejeno in opremljeno 1. sobno stanovanje v tretjem nadstropju, orientirano na zahod.

Stanovanje je sprotno vzdrževano, svetlo ter nudi pogled na reko Dravo in Lent! Primerno je za takojšnje bivanje ali pa ga osvežite v skladu z lasnimi željami za udobnost bivanja! Zaradi svoje lokacije je primerno tudi kot dobra naložba! Po podatkih Gurs-a ima skupno površino 38,60 m2. Uporabne stanovanjske površine je 36,60 m2 in obsega predprostor,  kuhinjo z jedilnico, prostorno sobo ter kopalnico. K stanovanju pripada kletna shramba v izmeri 2,0 m2. Parkiranje je omogočeno ob objektu!

Talne obloge so parket v sobi, na hodniku in kuhinji je novejši laminat ter keramika v kopalnici. Priključki: elektrika, vodovod, plin, telefonski in KTV priključek, domofon. Ogrevanje stanovanja je urejeno s centralno kurjavo (Energetika d.o.o.), nameščeni so kalorimetri. Mesečni stroški (upravitelj, rezervni sklad, ogrevanje, itd) znašajo za 1 osebo cca. 150,00 eur na mesec.

Stanovanje je bilo v zadnjih 10-ih letih delno obnovljeno (vodovodne instalacije, okna PVC, sanitarna oprema, keramika, radiatorji, opleski…). Oprema v stanovanju je delujoča, ohranjena in vzdrževana!
Stavba je bila zgrajena leta 1975 in je vzdrževana ter v zadnjih letih obnovljena; urejena skupna stopnišča, vhod v blok… Dvigala ni, potekajo pa dogovori o morebitni namestitvi le-tega.

Objekt se nahaja na zelo dobri lokaciji; v neposredni bližini je UKC Maribor, do mestnega jedra pa je le nekaj minut hoje čez Stari most. V neposredni bližini je avtobusna postaja, pekarna, optika, trgovina Tuš, čez cesto pa Dravsko nabrežje, katero nudi počitek v senci in rekreacijo na prostem!

Prednosti:
– atraktivna lokacija z dobrim dostopom do mestnega jedra, fakultet, UKC-ja…
– veliko priložnosti za rekreacijo; Dravsko nabrežje, Lent, Koblarjev zaliv, (kolesarstvo, pohodništvo…)
– vzdrževano in funkcionalno, opremljeno,
– primerno za investicijo (oddajanje),
– prevzem stanovanja takoj,
– vpisano v Zemljiško knjigo, bremen prosto!

EI: v izdelavi!
Kupec ob nakupu nepremičnine (ob podpisu prodajne pogodbe) plača stroške posredovanja nepremičninske družbe v višini 2,5 %+DDV od dosežene prodajne cene nepremičnine! Več o tem

Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434!

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Prijetno, svetlo, opremljeno in funkcionalno stanovanje je na zelo dobri lokaciji, ki je primerno za simpatičen dom ali kot dobra naložba!

V neposredni bližini je avtobusna postaja. Do centra mesta (Glavnega Trga) je cca. 5 min hoje...

Okolica nudi dober dostop do mestnega jedra ter vseh kulturno - poslovnih dejavnosti, Dravsko nabrežje pa počitek in rekreacijo na prostem! V neposredni bližini je UKC Maribor, Zdravstvena fakulteta, gostinska ponudba...

Lokacija

Gorkega ulica 1, Maribor, Slovenija

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (12)