Zelo urejeno in svetlo 2. sobno stanovanje v Borovi vasi!

2 sobno · Nakup
85.900€
Prodano, čestitamo kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Prijetno in zelo svetlo 2. sobno stanovanje, se nahaja na atraktivni lokaciji v Borovi vasi v bližini trgovskega centra Qlandija ter Pekrske gorce in Pohorja, kar omogoča veliko priložnosti za rekreacijo, otroško igro (pohodi, kolesarstvo, ipd.) ter sproščanje v zelenem okolju!
Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju urejenega stanovanjskega bloka brez dvigala! Orientirano je na vzhodno stran in je zelo svetlo, toplo ter prijetno stanovanje. Ima odlično razporeditev, je funkcionalno in dobro vzdrževano!
Skupna površina podatkih GURS-a je 57,00 m2. Stanovanje (48,60 m2) obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico v povezavi z  dnevnim prostorom, delovnim kotičkom, spalnico, kopalnico ter zaprto balkonsko ložo (5,30 m2). K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri 3,80 m2. Parkiranje je omogočeno ob objektu.

Stanovanje je bilo do leta 2019 v celoti obnovljeno. Obnova je zajemala vodovodne in električne instalacije, talne obloge, okna, notranja vrata, kopalnico.

Vsi stroški se plačujejo po dejanski porabi, saj so nameščeni kalorimetri in števci za toplo ter mrzlo vodo. Ogrevanje je urejeno preko toplarne Maribor, strošek ogrevanja v zimskem času je max. 50,00 EUR, poleti pa cca. 30,00 EUR (nameščeni so kalorimetri). Upravnik bloka je Staninvest, obratovalni stroški za 1. osebo so cca. 60,00 EUR.  Rezervni sklad znaša 20,00 EUR.

Stanovanjski objekt je bil zgrajen leta 1987 in je redno vzdrževan.  Leta 2014 je bila obnovljena strešna kritina, leta 2017 pa nameščena izolativna fasada. Lokacije je odlična, saj je v neposredni bližini trgovski center Qlandija, Pekrska Gorca, Pohorje, Ledina, vrtec, šola, lekarna, avtocestni priključek…

Posebnost: : v stanovanju lahko, na željo kupca ostane kuhinja (leseni deli in aparati) in pohištvo v spalnici ter kopalniška oprema, brez doplačila!
Prednosti:
– atraktivna lokacija v bližini Pekrske Gorce, Pohorja,
– veliko priložnosti za rekreacijo in otroško igro (kolesarstvo, pohodništvo…),
– dobra povezava do mestnega jedra ter avtoceste,
– vzdrževano in opremljeno stanovanje z dobro razporeditvijo,
– vpisano v Zemljiško knjigo, prevzem možen mesca Septembra!
EI: v izdelavi

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!
Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 040 609 434, Brigita.

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, stanovanje absolutno PRIPOROČAMO!

V neposredni bližini so avtobusna postajališča za mestni promet.

Okolica je urejena, v neposredni bližini je trgovski center Qlandija, Pekrska Gorca, Pohorje, Ledina, vrtec, šola, lekarna, avtocestni priključek…

Lokacija

Borova vas 10, Maribor, Slovenia

Agent

Brigita Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 609 434

dipl.organizator turizma in nepremičninski asistent

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (7)