1 sobno stanovanje v Račah…

1 sobno Stanovanje · Nakup
Prodano! 57.000€
Prodano! Čestitke kupcu in prodajalcu...

Opis

V Račah pri Mariboru, na Ptujski cesti, prodajamo 1 sobno stanovanje… Nahaja se v 1. nadstropju manjšega bloka z skupno 6. stanovanji…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice z WC, ločene kuhinje z jedilnico in shrambo, in sobe, ki je trenutno pregrajena oz. razdeljena na manjšo spalnico in manjši dnevni prostor.

Objekt je je bil zgrajen leta 1970. Na objektu je bila leta 2014 narejena nova streha. Notranjost stanovanja je bila nazadnje adaptirana leta 2007, ko so bilu urejeni laminati in notranja vrata. Večjih prenov tako na objektu kot v stanovanju ni bilo.

Stanovanje ima skupno površino cca. 40,5 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 35 m2. K stanovanju pripada večja klet v izmeri cca. 15 m2.

Ogrevanje je urejeno na kaminsko peč, ki se nahaja v predprostoru in dodatno na električne radiatorje.

Objekt nima upravnika, obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 100 € (elektrika, voda, odvoz smeti, RTV, stopniščna elektrika).

Parkiranje je moženo na dvorišču…

Objekt še nima urejene etažne lastnine, so pa v teku pogovori glede ureditve etaže in s tem tudi samega vpisa stanovanje v zemljiško knjigo.

Stanovanje je prazno in takoj vseljivo!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred F!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Kamin
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Medkrajevni avtobusni prevoz, Maribor - Rače. Avtobusna postaja je v neposredni bližini.

V okolici so večinoma stanovanjske hiše in bloki. Središče Rač je v neposredni bližini, kjer so tudi trgovine, vrtec, šola itd.

Lokacija

Ptujska cesta 19, Rače, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (4)