Gostinski lokal, Maribor – Tabor, Bližini UKC…

gostinstvo in turizem Poslovne nepremičnine · Nakup
Znižana cena! 84.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Gostinski lokal se nahaja na začetku Tabora, v neposredni bližini UKC in s tem tudi ne daleč od središča mesta. Gre za frekventno lokacijo, na križišču ulice Gorkega in Moša Pijade… V neposredni okolici lokala se nahajajo poslovno stanovanjski objekti, šolske ustanove, trgovski lokali, banke, UKC itn. Lokal je tako lociran v gosto poseljenem predelu in je dobro viden in lahko dostopen.

Sam objekt kjer je v pritličju lociran lokal je poslovno stanovanjski, etažnosti K+P+4.  Zgrajen je bil leta 1964, leta 2000 je bila na objektu zamenjana streha, leta 2011 pa je bila urejena izolacijska fasada.

Notranjost lokala predstavlja večji osrednji prostor z šankom oz. točilnim pultom in mizami. Drugi del lokala predstavlja prostor kjer je urejeno skladišče in kjer je bila včasih urejena tudi kuhinja, ki ni več v uporabi. Iz osrednjega dela je tudi dostop do sanitarij, ki so zaradi hodnikov, precej velike in omogočajo predelavo oz. razširitev v kombinaciji za skladiščnim prostorom…

Pred lokalom je manjša terasa z 4-imi mizami, sam prostor je pa v najemu od mestne Občine!

Notranjost lokala je po podatkih GURS v skupni izmeri  81,2 m2, v to površino je vključen tudi skladiščni in sanitarni del.

Ogrevanje je urejeno centralno preko skupne kurilnice z merilniki porabe.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, urejena je vsa potrebna dokumentacija, uporabno dovoljenje itd.

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

Vljudno prosimo, da se za vse informacije ter termin ogleda obrnete izključno na nas. Želja lastnika je, da si potencialna stranka ogleda lokal izključno v skladu s predhodnim dogovorom z nami!

Možna je kakšna menjava za stanovanje v Mariboru.

Energetska izkaznica: razred C

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Hvala za razumevanje!

 

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Lepi, manjši lokal na izredno dobri in frekventni lokaciji. Z dobro idejo in prenovo se ga lahko uredi v nekaj posebnega...

Mestni avtobusni prevoz...

Poslovno stanovanjski objekti, prometna, frekventna točka, neposredna bližina UKC Maribor itd

Lokacija

Gorkega ulica 13, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)