Gostinski lokal, Maribor – Tabor, Bližini UKC…

gostinstvo in turizem Poslovne nepremičnine · Nakup
Znižana cena! 119.900€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Gostinski lokal se nahaja na začetku Tabora, v neposredni bližini UKC in s tem tudi ne daleč od središča mesta. Gre za frekventno lokacijo, na križišču ulice Gorkega in Moša Pijade… V neposredni okolici lokala se nahajajo poslovno stanovanjski objekti, šolske ustanove, trgovski lokali, banke, UKC itn. Lokal je tako lociran v gosto poseljenem predelu in je dobro viden in lahko dostopen.

Sam objekt kjer je v pritličju lociran lokal je poslovno stanovanjski, etažnosti K+P+4.  Zgrajen je bil leta 1964, leta 2000 je bila na objektu zamenjana streha, leta 2011 pa je bila urejena izolacijska fasada.

Notranjost lokala predstavlja večji osrednji prostor z šankom oz. točilnim pultom in mizami. Drugi del lokala predstavlja prostor kjer je urejeno skladišče in kjer je bila včasih urejena tudi kuhinja, ki ni več v uporabi. Iz osrednjega dela je tudi dostop do sanitarij, ki so zaradi hodnikov, precej velike in omogočajo predelavo oz. razširitev v kombinaciji za skladiščnim prostorom…

Pred lokalom je manjša terasa z 4-imi mizami, sam prostor je pa v najemu od mestne Občine!

Notranjost lokala je po podatkih GURS v skupni izmeri  81,2 m2, v to površino je vključen tudi skladiščni in sanitarni del.

Ogrevanje je urejeno centralno preko skupne kurilnice z merilniki porabe.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, urejena je vsa potrebna dokumentacija, uporabno dovoljenje itd.

Vljudno prosimo, da se za vse informacije ter termin ogleda obrnete izključno na nas. Želja lastnika je, da si potencialna stranka ogleda lokal isključno v skladu s predhodnim dogovorom z nami!

 

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Hvala za razumevanje!

 

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Lepi, manjši lokal na izredno dobri in frekventni lokaciji. Z dobro idejo in prenovo se ga lahko uredi v nekaj posebnega...

Mestni avtobusni prevoz...

Poslovno stanovanjski objekti, prometna, frekventna točka, neposredna bližina UKC Maribor itd

Lokacija

Gorkega ulica 13, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (11)