Gostinsko-stanovanjski objekt v bližini Vrhnike

gostinstvo in turizem Poslovne nepremičnine · Nakup
1.800.000€
Ljubljana

Opis

Na odlični lokaciji, ob frekventni stari cesti iz Ljubljane proti Vrhniki, posredujemo pri prodaji gostišča s prenočišči in lastnim parkiriščem. Lokacija je odlična tudi zaradi bližine avtocestnega priključka Vrhnika in nasploh dobrih povezav z Ljubljano. V neposredni bližini je avtobusno postajališče.
Gostilna ima že več kot 20 letno utečeno tradicijo poslovne dejavnosti gostinstva in nudenja prenočišč. V notranjih prostorih restavracije je mogoče sprejeti do 140 gostov, na zunanjem letnem vrtu pa do 40 gostov. Gostinski del ima  uporabno površino 221,30 m2. Prostori so primerni za praznovanje različnih dogodkov kot so poroke, praznovanje rojstnih dni, različnih obletnic in drugih dogodkov. Omogočeno je tudi prenočevanje v lično urejenih sobah s kopalnico. Nepremičnina obsega dve večji jedilnici, urejeno kuhinjo, prenovljene sanitarije, zimski vrt ter čudovit, deloma sončen in deloma senčen, letni vrt. Pred gostilno se nahaja samostojno lastniško parkirišče za stranke gostilne. Za nemoteno obratovanje poslovne dejavnosti je lastnik uredil dve skladišči, garderobo za zaposlene, pripravljalnico, likalnico ter pisarno. Poleg gostilne in prenočišč, je v prvem nadstropju in v mansardi objekta še lastniško stanovanje uporabne površine 258,00 m2. Ima popolnoma obnovljeno kuhinjo, 2 kopalnici, samostojni wc, 13 sob, 2 hodnika, predsobo, zastekljen balkon v velikosti 12,00 m2 in odprt balkon v velikosti 6,80 m2. Vsi podatki o površinah so povzeti po GURS-u Objekt se prodaja v celoti in delno opremljen.
Gostilna s prenočišči ima stabilno poslovanje in ugodne poslovne izkaze ter poleg vrste poslovnih srečanj, porok in drugih dogodkov dobro trži storitve povezane s prenočišči in restavracijo. Lepo vzdrževana in kvalitetno opremljena nepremičnin je bila zgrajena leta 1989, prizidek pa leta 2001. Urejeno ima centralno peč na olje in kolektorje za toplo vodo.

Celotno zemljišče, na katerem se nahaja objekt, je veliko 1101 m2.

EI: v izdelavi

Opomba: lokacija/naslov na zemljevidu je informativne narave!

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Parkirno mesto

Lokacija

Ljubljanska cesta 17, 1360 Vrhnika, Slovenija

Agent

Samo Vincetič

BR nepremičnine d.o.o.

+386 40 626 621

nepremičninski posrednik z licenco št.: 0148100134, zunanji sodelavec v Ljubljani

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (1)