Hiša pod Pohorjem v Mariboru…

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
PRODANO !  230.000€
Prodano, čestitke kupcu in prodajalcu...

Opis

V Radvanju pod Mariborskim Pohorjem, prodamo večjo eno ali dvostanovanjsko hišo, ki se nahaja na izredno lepi parceli…

Hiša je locirana v mirni ulici stanovanjskih hiš v neposredni bližini gozda. Lepa narava nam nudi veliko aktivnosti in rekreacije na prostem (kolesarstvo, gobarjenje, sprehodi, ipd.) ter razposajeno igranje otrok! V neposredni bližini je mariborska vzpenjača oz. športni center Pohorje.

Hiša je bila zgrajena leta 1976, vseljena pa leta 1977, kjer še danes živijo prvi lastniki. Pritličje hiše je zidano, nadstropje pa je montažno – Marles, saj je tistega leta bilo zgrajeno celotno Marlesovo naselje na tej lokaciji. Zasnovana je enostanovanjsko, čeprav je spodnjo etažo možno uporabiti kot samostojno stanovanjsko enoto, saj obsega večje 2 sobno stanovanje z garažo, kurilnico in shrambo.  V nadstropju je urejeno večje  4 sobno stanovanje.  Po podatkih Gurs hiša obsega cca. 229,1 m2 skupne tlorisne površine.

Hiša je bila do danes izredno lepo in skrbno vzdrževana. Pred cca. 15 leti je bila narejena izolacijska fasada ter zamenjana streha. Okna so še prvotna termopan lesena, ki so pa resnično skrbno vzdrževana, restavrirana…Prav tako je pred leti bilo naknadno izolirano podstrešje. Ogrevanje je urejeno na zemeljski plin, na lastno etažno plinsko peč.

Zemljišče oz. parcela je v izmeri 599 m2, je pravilne pravokotne oblike, ima sončno lego in lep razgled.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, ima pridobljeno gradbeno/uporabno dovoljenje. Primerna za vse, ki potrebujejo večjo hišo, na odlični lokaciji, na lepi parceli v neposredni bližini in stiku z naravo…

Energetska izkaznica: Razred E

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

NAŠE MNENJE: Urejena, velika hiša pod Pohorjem. Resnično skrbno vzdrževana, ohranjena, nova izolacijska fasada, veliko zelenja, sonca in miru… Priporočamo vsem, ki bi radi živeli v mirni ulici pod Pohorjem…

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Ogledi hiše so možni izključno z našim spremstvom, po predhodnem dogovoru seveda…

Priporočamo!

Lastnosti

 • Balkon
 • Centralno ogrevanje
 • Garaža
 • ogrevanje
 • Parkirno mesto
 • Shramba
 • Terasa
 • Zelenica

Dodaten opis

Urejena, velika hiša pod Pohorjem. Resnično skrbno vzdrževana, ohranjena, nova izolacijska fasada, veliko zelenja, sonca in miru… Priporočamo vsem, ki bi radi živeli v mirni ulici pod Pohorjem...
Absolutno priporočamo...

Mestni avtobusni prevoz, Mariborsko Pohorje

Mirna ulica stanovanjskih hiš, tik pod Pohorjem in ob gozdu...

Lokacija

Radvanje, Maribor, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt  Sporočilo je bilo uspešno poslano.

  Nepremičnine v okolici (12)