Hiška v naravi, na samem, nad Bresternico pri Mariboru …

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
250.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Na vrhunski lokaciji v neposredni bližini Maribora in nad Bresternico, prodamo elegantno hišo, ki bo prevzela vse, ki si želijo udoben in izjemno prostoren dom na idilični lokaciji, sredi narave..

Hiša, do katere vodi asfaltirana cesta, je locirana v miren, varen in urejen zaselek z le nekaj hišami v bližnji okolici. Neokrnjena narava nam nudi veliko aktivnosti in rekreacije na prostem (kolesarstvo, gobarjenje, sprehodi, ipd.) ter razposajeno igranje otrok! Lokacija hiše je od Maribora oddaljena le 10 km.

Hiša je novejša, dokončno izgotovljena in vseljena leta 2005. Grajena je opečno, delno na temelju stare domačije. Objekt ima po podatkih GURS cca. 250 m2 uporabne površine v dveh etažah (P+M). Ima razgiban, odprt tloris in se lahko uporablja kot eno ali dvostanovanjska hiša, saj je v vsaki etaži urejeno stanovanje…

Pritličje obsega hodnik oz. predsobo, opremljeno kopalnico z tuš kabino, kakor tudi polno opremljeno kuhinjo z jedilnico, veliko dnevno sobo ter spalnico. Pred hišo na dvoriščni strani je terasa in zelenica, ki bo navdušila vse, ki si jutranjega sonca želite na terasi in tam z družino pojesti zajtrk, prebrati časopis in kvalitetno začeti nov dan. Pritličje ima dejansko 2 vhoda, iz sprednje in iz zadnje, dvoriščne strani kjer je tudi terasa. Pri vhodu iz sprednje strani je prav tako urejen predprostor, ki vas dodatno pelje v prostore za shrambo in družbeno sobo z barom…

Stopnišče vas iz pritličja popeljejo v mansardo, kjer je urejeno prostorno 3 sobno stanovanje; predsoba, velika kopalnica z prehodom v spalnico z garderobnim prostorom, velik dnevni prostor z jedilnico v povezavi s kuhinjo in še ena spalnica ali otroška soba.

Talne obloge so keramika, parket in delno itisoni…  Vgrajena so aluminijasta vhodna vrata in okna. Strešna kritina je tegola. Urejeni so priključki na elektriko, vodo, greznica, telefon in ktv. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na olje.

Zemljišče (2.120 m2) ima sončno lego in je večinoma ravno oz. urejeno v dveh terasah, kjer je na zgornji terasi stanovanjski objekt, na spodnji pa velik nadstrešek za parkiranje več avtomobilov…

Hiša bo navdušila vse, ki si želijo lepo urejen dom, elegantnega videza, velikih in svetlih prostorov, sončne in mirne lokacije s čudovitim pogled na okoliško pokrajino ter brez finančnih vlaganj.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen, vseljiva v cca. 3 mesecih. Primerna za vse, ki potrebujejo najvišjo mero udobja, intime in miru!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Priporočamo!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Idilična hiša z dovolj veliko parcelo na prav tako idilični lokaciji... Za nekoga, ki se bi rad umaknil iz mesta v naravo in bi še vedno bil blizu Maribora... Za nekoga, ki bi rad imel mir, naravo, tišino... Ob vsem tem hiša ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj, samo vselite se...

Mestni avtobusni prevoz Maribor - Bresternica

Idilična lokacija... Hiša je bolj na samem, dostop urejen po asfaltni cesti, veliko zelenja, narave, gozda in še bi lahko naštevali...

Lokacija

Srednje 17b, Bresternica, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)