Izjemna hiša na mirni lokaciji v bližini Murske Sobote!

enostanovanjska · Nakup
195.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na vrhunski lokaciji v Krajinskem parku Goričko (Otovci, Mačkovci) prodamo elegantno hišo, ki bo prevzela vse, ki si želijo udoben, luksuzen in izjemno prostoren dom z izbranimi materiali!

Hiša, do katere vodi asfaltirana cesta, je locirana v miren, varen in urejen zaselek hiš. Neokrnjena narava nam nudi veliko aktivnosti in rekreacije na prostem (kolesarstvo, gobarjenje, sprehodi, ipd.) ter razposajeno igranje otrok! Od Moravskih toplic (terme, golf igrišče, vodni park…) in Murske sobote (kulturne, poslovne in izobraževalne ustanove) je le 15-20 min vožnje oz. cca. 17 km.

Hiša je novejša, dokončno zgrajena l. 2014 ter nikoli ni bila vseljena! Grajena je opečno, delno na temelju stare domačije. Objekt ima 180,00 m2 uporabne površine v treh etažah (K+P+M). Ima razgiban, odprt tloris! Vsa oprema je visokega kakovostnega razreda.

V kletnem delu (35 m2) se nahaja kurilnica s cisterno za 1.000 litrov kurilnega olja. Pritličje obsega hodnik, opremljeno kopalnico (savna-tuš kabina), kakor tudi polno opremljeno kuhinjo z jedilnico in razkošno velik dnevno bivalni prostor z visokim stropom ter z izhodom na vrt z teraso, ki bo navdušila vse, ki si jutranjega sonca želite na terasi in tam z družino pojesti zajtrk, prebrati časopis in kvalitetno začeti nov dan.
Moderno zasnovane stopnice, posebne tudi zaradi izjemne ročno kovane ograje, nas popeljejo na galerijo iz katere dostopamo v garderobni prostor in večjo kopalnico z masažno kadjo, dve spalnici z izhodom na balkon, ki nudi pogled na okoliško zelenje!

Vsi prostori zaradi velikih steklenih površin prinašajo občutek, da zunanjost prehaja v notranjost in obratno. Celoten objekt tako preveva svetloba. Bivanje je resnično na visokem nivoju, vsi detajli pa se zlivajo v lepo dovršeno celoto!

Talne obloge so porcelan velikih dimenzij in modernega videza v vseh pritličnih prostorih kot tudi obeh kopalnicah ter laminat bukev povsod v mansardi. Vgrajena so aluminijasta vhodna vrata od AJM in pvc okna. Strešna kritina je opečna, znamke Tondach. Urejeni so priključki na elektriko, vodo, greznica, telefon in ktv. Ogrevanje je urejeno s kaminom na trda goriva in s centralno kurjavo na olje; v pritličju je povsod talno gretje, v nadstropju so nameščeni radiatorji; sanitarna voda se vso leto ogreva s toplotno črpalko.

Zemljišče (10.000 m) ima sončno lego in je večinoma ravno ter ograjeno z vhodnimi kovanimi vrati – idealno za otroke in hišne ljubljenčke. Novemu lastniku nudi priložnost, da ga uredi in popestri z vrtom in rastlinjem po lastni izbiri ter si tako ustvari čudovit kotiček za druženje in sprostitev! Urejen je že kamin in zunanja prha. Na zemljišču je zasajenih nekaj sadnih dreves (sliva, češnje, ipd.) ter z okrasnim drevjem in grmovnicami urejena večja zelenica, na kateri se nahaja delujoč studenec, lesena garaža, drvarnica in vrtna lopa za shranjevanje priročnega orodja. Del zemljišča predstavlja gozd.

Hiša bo navdušila vse, ki si želijo modernega doma elegantnega videza, velikih in svetlih prostorov, sončne in mirne lokacije s čudovitim pogled na okoliško pokrajino ter brez finančnih vlaganj.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen, vseljiva takoj in je primerna za vse, ki potrebujejo najvišjo mero udobja, intime in miru!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Kamin
  • Terasa
  • Toplotna črpalka
  • Zelenica

Lokacija

Otovci 40, Mačkovci, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.