Lep, manjši dvojček na Teznu – Maribor

enostanovanjska Hiša · Nakup
120.000€
Prodan projekt v celoti!

Opis

V sončnem in mirnem delu Tezna, na Miklavški ulici, prodajamo lep, manjši dvojček, ki z funkcionalno zasnovo zadovolji potrebe družine, ki si dejansko želi živeti v mestu oz. ne daleč stran…

Sama lokacija je mirna ulica stanovanjskih hiš, ki je dovolj stran od Ulice Heroja Nandeta, da se promet ne sliši…

Zasnova objekta je hiša dvojček, torej dve stanovanjski enoti, identične zasnove, kvadratur in tlorisa. Velikost zemljišča je tudi praktično enaka. Objekt je trenutno še v fazi gradnje, poteka ravno ureditev fasade, dokončan pa bo predvidoma v začetku leta 2021.

Hiša je lahko zaključena v podaljšani tretji ali četrti gradbeni fazi ali »na ključ«, odvisno seveda od želje kupca.

Tretja gradbena faza zajema vsa gradbena dela, končano ravna streha s toplotno izolacijo, kleparska dela, okna z žaluzijami in demit fasado za ceno 120.000,00 €.

Nakup hiše v četrti gradbeni fazi zajema vsa dela tretje faze in dodatno še, grobe elektro in strojne inštalacije, strojni ometi, notranje police, vgrajene sistemske plošče s cevmi za talno ogrevanje z razdelilno omarico, cementni estrih s toplotno izolacijio, toplotna črpalka Viessmann z daljinskim upravljanjem, slikopleskarska dela (brez “zadnje” roke), urejena okolica (zatravitev, tlakovano parkirišče, nadstrešek za avto in terasa, ograja tipa Kočevar ali podobno, drsna dvoriščna vrata z daljinskim upravljanjem), za ceno 175.000,00 €.

Izvedba »na ključ« zajema zaključna slikopleskarska dela, talne obloge (keramika ali parketi), sanitarno opremo, finomontažo inštalacij. Cena 195.000,00 €.

Opis: etažnost: P+1(pritličje in 1.nadstoropje); gradnja: klasična, opečna; notranje stene: opečne; stavbno pohištvo: plastično z zunanjo Alu oblogo, 3-slojna okna s komarniki in z žaluzijami na električni pogon; fasada: Demit, debeline 16 cm; strešna kritina: ravna streha Bauder; priključki: vsi (elektrika, voda, dimniški priklop za kamin,…); ogrevanje: talno gretje s toplotno črpalko Viessmann (voda-zrak); talne obloge: parket in keramika; ograja: panelna ograja; dvorišče: tlakovano; parkiranje: predvidena max. 3 parkirna mesta, pokrito dvorišče ali garaža;

Velikost zemljišča posamezne enote je 265 m2 in 271 m2, postopek odmere zemljišča in novih dveh objektov je že izveden.

Razporeditev in kvadrature:

  • pritličje (skupaj: 50,00m²): vhod (5,00m²), shramba ( 2,40m²), stopnice (3,00 m²), kuhinja (8,70 m²), dnevni prostor z jedilnico (23,50 m²), WC-kopalnica (4,00 m²) in teh.prostor (3,40 m²);
  • nadstropje (skupaj: 50,00 m²): hodnik (10,20 m²), otroška soba 1 (8,40 m²), otroška soba 2 (8,40 m²), spalnica (11,90 m²), kopalnica (5,20 m²) in stopnice (5,90 m²)

Hiša je zgrajena s stalnim nadzorom pri izvajanju del in visoko kvalitetnimi materiali.
• Specifikacija vgrajenih materialov:
• Opeka: Wienerberger Porotherm 30 cm PROFI
• Konstrukcija AB: vse plošče(talna z XPS izolacijo 14cm, stropne nad pritličjem in nadstropjem) so polne armirano betonske.
• Fasada: toplotno izolativna Demit 16cm, skupna izolativnost U=0,15W/m2K
• Streha: kritina Bauder z izolacijo 28cm.
• Vhodna vrata ALU antracit s polnilo.
• Okna AJM 5000 Classic line z ALU antracit DB703, steklo 3 slojni Ug=0,60W/m2K.
• Senčila: Električne T80 žaluzije s komarniki.
• Talno ogrevanje v vseh prostorih. Toplotna črpalka zrak/voda, Viessmann Vitocal 222-S ogrevalna moč 6kW ogrevanje in hlajenje.
• V kopalnici vgrajen WC kotliček Geberit. Priprava za kopalno kad. Priprava za tuš- INOX talna kanaleta..
• Notranjost: Estrihi, ometi, talno ogrevanje, prebeljene stene in stikala.
• Inštalacije: za TV, telekomunikacije, domofon, alarmno napravo, strešno elektrarno in polnilno napravo za električna vozila

Predstavitev gradnje in investitora si lahko pogledate na spodnji povezavi:

Priporočamo posameznikom in družinam, ki ne rabijo velike hiše, si pa želijo dobro lokacijo, moderno izvedbo, ki zadovolji potrebe po 4 sobnem stanovanju.

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Lastnosti

  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Lep in predvsem funkcionalen dvojček, ki na površini 100 m2 dejansko zadovolji vse potrebe in ponuja prostorno 4 sobno stanovanje. Da je lokacija izredno pomembna se nam ne zdi potrebno razlagati, tisto kaj se nam pa zdi vredno omembe je pa mir, ki ga ulica ponuja, saj je dovolj stran od vseh večjih in bolj prometnih cest. Iz zgornje etaže in z strehe se ponuja lep razgled dejansko na vse smeri in seveda Pohorje tudi :-)...
Priporočamo posameznikom in družinam, ki ne rabijo velike hiše, si pa želijo dobro lokacijo, moderno izvedbo, ki preprosto zadovolji potrebe po 4 sobnem stanovanju. 

Mestni avtobusni prevoz, postaja je v neposredni bližini na ulici Heroja Nandeta ali na Ptujski cesti...

Sama lokacija je mirna ulica stanovanjskih hiš, ki je dovolj stran od Ulice Heroja Nandeta, da se promet ne sliši... V neposredni bližini so dejansko vse pomembne stvari, ki jih potrebujemo; trgovine, šola, vrtec, banka, zdravstveni dom itd. Do središča mesta je cca. 5 km.

Lokacija

Miklavška ulica 16, Maribor, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (18)