Lepo 2 sobno stanovanje, Tabor, Framska ulica…

2 sobno Stanovanje · Nakup
85.900€
Prodano, čestitke prodajalcu in seveda kupcu!

Opis

Na začetku Tabora – Framska ulica, v bližini UKC Maribor, prodajamo lepo 2 sobno stanovanje. Nahaja se v 6. nadstropju objekta z dvigalom in ima lep razgled proti Pohorju…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice z WC, večjega dnevnega prostora, ki je nekako v obliki črke L in iz katerega je dostop do spalnice in ločene kuhinje.

Vsi prostori  so orientirani na zahodno, dvoriščno stran objekta, z veliko svetlobe in popoldanskega sonca, ponuja pa se tudi lep razgled…

Objekt je bil zgrajen leta 1962, do danes je pa popolnoma prenovljen. Na objektu je bila zamenjana streha (leta 2001), nova izolacijska fasada (leta 2012), lepo so urejana stopnišča in sam vhod v blok… Vse investicije so že bile poplačane… Notranjost stanovanja je redno vzdrževana, kljub temu pa potrebna prenove. Pred leti je bila prenovljena kopalnica in WC, urejena so bila tudi nova PVC okna z roletam.

Stanovanje ima skupno bivalno površino cca.  43,8 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 40,9 m2 in kletna shramba cca. 3,3 m2.

Ogrevanje je urejeno centralno, Energetika Maribor z nameščenimi kalorimetri in se ogrevanje plačuje po dejanski porabi.

Upravnik objekta je podjetje Staninvest, obratovalni stroški za 1 prijavljeno osebo so cca. 55 €, strošek rezervnega sklada je cca. 11 €. Strošek ogrevanja je ugoden in sicer znaša cca. 60 € v zimskem času.

Parkiranje je moženo pred blokom, oz. v neposredni okolici…

Stanovanje je zaradi svoje lokacije in velikosti primerno tudi za oddajo!

Je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in takoj vseljivo…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Lokacija

Framska ulica 4, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)