Maribor, center mesta, odlično – dvoetažno, 3 sobno stanovanje za najem…

3 sobno Stanovanje · Oddaja v najem
ODDANO! 750€/mesec
Oddano!

Opis

V središču mesta, v staro meščanskem bloku na Gregorčičevi ulici, oddamo lepo 3 sobno stanovanje v dveh etažah. Stanovanje je v celoti opremljeno, preprosto ima “dušo” in je v meščanskem, mansardnem stilu. Nahaja se v 4. /zadnjem nadstropju objekta Brez Dvigala, tako da je primerno za nekoga, ki mu stopnice niso težava… 🙂

Stanovanje obsega: predprostor/hodnik iz katerega je dostop do ostalih prostorov in sicer: kopalnice, ločenega WC, spalnice oz. spodnje sobe, prostorno zasnovane dnevne sobe oz. dnevnega prostora z kuhinjo in jedilnico iz katerega je stopnišče, ki vas popelje v zgornjo, mansardno etažo stanovanja, kjer je urejena velika soba z garderobno omaro/sobo.

Stavba je bila zgrajena leta 1879, leta 1987 pa je bila naknadno urejena mansarda objekta, kjer se nahaja tudi predmetno stanovanje. V zadnjih 30 letih je bil sam objekt popolnoma prenovljen. Notranjost stanovanja je bila generalno prenovljena leta 1997.

Stanovanje ima skupno površino cca. 92 m2.

Ogrevanje je urejeno centralno, na novo, etažno plinsko peč. V dnevnem prostoru spodaj in sobi zgoraj v mansardi je urejena klimatska naprava.

Parkiranje za 1 osebni avto, je možno na skupnem dvorišču objekta.

Upravnik objekta je podjetje Staninvest. Obratovalni stroški za 2 prijavljene osebe so cca. 100 €, strošek rezervnega sklada je cca. 30 €. Ogrevanje v zimskem času se plačuje cca. 100 €, oz. odvisno od porabe.

Naše mnenje: Odlično, dvoetažno, 3 sobno stanovanje v samem središču mesta. Ker gre za meščansko stavbo, ima tudi stanovanje meščanski pridih…, visoki stropi, velik dnevni prostor, velika-posebna okna… in še bi lahko naštevali… Absolutno priporočamo vsem, ki jim je dobra lokacija bistvenega pomena in potrebujejo večje stanovanje z meščanskim pridihom…

Pogoji najema: Najemnik plača varščino v višini dveh mesečnih najemnin (1.500 €). Plačilo najemnine in obratovalnih stroškov sproti, oz. mesečno.  Dodatni pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika v višini 600,00 € + 22% DDV. Najemno razmerje se sklene za čas enega leta z možnostjo podaljšanja.

EI: Razred D!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 031 314 739, Darko Ziherl

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Odlično, dvoetažno, 3 sobno stanovanje v samem središču mesta. Ker gre za meščansko stavbo, ima tudi stanovanje meščanski pridih…, visoki stropi, velik dnevni prostor, velika-posebna okna… in še bi lahko naštevali… Absolutno priporočamo vsem, ki jim je dobra lokacija bistvenega pomena in potrebujejo večje stanovanje z meščanskim pridihom…

Središče mesta, peč cona...

Središče mesta...

Lokacija

Gregorčičeva ulica 12, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (17)