Miklavž, odlična hiša na lepi parceli…

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
135.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!!!

Opis

Na dobri lokaciji Miklavža, prodamo starejšo in urejeno hišo z večjo parcelo.

Hiša se nahaja v centru naselja, v ulici, ki je nekako odmaknjena od glavne ceste skozi naselje…  Natančno lokacijo in naslov hiše si lahko pogledate spodaj.

Hiša je po podatkih GURS bila zgrajena  leta 1948 in je do danes bila redno vzdrževana ter delno prenovljena. Hiša bi sicer bila potrebna prenove, kljub temu pa so prostori takoj bivalni za nekoga, ki se temeljite prenove ne bo lotil takoj. Leta 2000 je bila zamenjana streha objekta s strani prejšnjih lastnikov, leta 2015 pa je sedanja lastnica hišo prevzela in jo uredila po svojem okusu in zmožnostih. Prebarvana je bila fasada, urejena in osvežena notranjost (slikopleskarska dela, obnova talnih oblog itd)… V pritličju je dodatno bila narejena kaminska peč.

Po podatkih GURS je skupna površina prostorov cca. 240 m2 in sicer v dveh etažah (pritličje + 1 nadstropje) in garažah ob objektu. En del hiše je podkleten in je v izmeri cca. 20 m2. Včasih je služila kot vinska klet…

Hiša je urejena enostanovanjsko, z ločeno stanovanjsko enoto v pritličju kjer se nahaja veliko 2 sobno stanovanje. V nadstropju hiše pa je urejeno večje 3 sobno stanovanje z WC, kopalnice v tej etaži ni, bi jo pa bilo možno izdelati.

Garaža, ki je urejena na levi strani hiše se uporablja kot shramba, delavnica in kurilnica, ki ima dostop od podstrešja nad samo garažo, ki pa je neizdelano… Tukaj se lahko dejansko podstrešje dokonča in se pridobi precej velik prostor, ki bi se lahko uporabljal v različne namene, tudi stanovanjske…

Zemljišče, ki pripada hiši je v skupni izmeri 1.053 m2 in je sestavljeno iz dveh parcel. Orto foto posnetke parcel si lahko pogledate med slikami.

Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na olje ali drva, v pritličju pa je dodatno urejena še kaminska peč…

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen in je lahko takoj vseljiva!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

Energetska izkaznica: Razred F!

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Priporočamo!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Kamin
  • ogrevanje

Dodaten opis

Odlična, večja hiša, ki ima potencial in resnično dobro lokacijo z večjo parcelo... Gre za mirno in sončno lego znotraj naselja... Z določenim vložkom se da iz hiše kaj narediti in si ustvariti lepi dom...

Mestni avtobusne prevoz, Maribor - Miklavž. Avtobusna postaja je ob glavni, Ptujski cesti, ki je nekaj metrov stran...

Naselje stanovanjskih hiš, v mirni ulici Miklavža... V neposredni bližini so vse ustanove, ki juh naeslje Miklavž ponuja, trgovina, šola, vrtec itd...

Lokacija

Ulica prvih žrtev 1, Miklavž na Dravskem polju, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)