Nekaj odličnega – popolnoma opremljeno 1 sobno stanovanje z balkonom, Maribor – Tabor

1 sobno 2 sobno Stanovanje · Nakup
109.800€
Prodano, čestitamo kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na Taboru, v novih (novejših) stolpnicah pri Mercator centru, prodamo resnično lepo 1 sobno stanovanje z enim izmed lepših razgledov v Mariboru…Stanovanje se nahaja v 12. nadstropju lepo urejenega in moderno zasnovanega objekta. Orientirano je na vzhod in ima balkon oz. ložo s katerega je občutek lepega razgleda še boljši…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do kopalnice z WC, naprej pa pridete v dnevni prostor z kuhinjo, jedilnico in izhodom na balkon. V dnevnem prostoru je smiselno umeščena ločena, manjša spalnica z po meri narejeno garderobno omaro.

Vsi prostori in balkon so orientirani na vzhodno stran objekta, z veliko dopoldanskega sonca, ker ste pa tako visoko, lahko sončni zahod vidite med prvimi..

Objekt je bil zgrajen leta 2014, do danes pa redno vzdrževan in lepo ohranjen. Je moderno zasnovan, z nekoliko neklasičnimi tlorisi, stopnišči itd.

Notranjost stanovanja je prav tako redno vzdrževana in ohranjena. Vso pohištvo je narejeno po meri, je višjega cenovnega razreda in izredno funkcionalno za manjše stanovanje.

Stanovanje ima skupno površino cca.  43,5 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 32,7 m2, balkon je v izmeri cca. 4,6 m2 in kletna shramba cca. 3,1 m2.

Ogrevanje je urejeno centralno, preko Energetike Maribor z nameščeni kalorimetri in se plačuje po dejanski porabi.

Upravnik objekta je Upravljanje Tabor, obratovalni stroški so cca. 50 €, rezervni sklad se še ne zbira (novejši objekt). Strošek ogrevanja, vključno s toplo vodo je ugoden in sicer znaša cca. 40 € v zimskem času, cca. 20 € pa v poletnem. Voda se plačuje po porabi, cca. 10 €, prav tako tudi elektrika, cca. 20 €, v poletnem času cca. 30 € zaradi klimatske naprave…

Parkiranje je moženo na lastniškem parkirnem mestu v garažni hiši objekta, in je vključeno v prodajni ceni!

V ceno stanovanje je vključeno vso pohištvo, kot ga vidite na slikah, ki je narejeno po merah, višjega cenovnega razreda. Vključeni so tudi vsi gospodinjski aparat kuhinje in pralni stroj. Stanovanje je klimatizirano.

Vrednost celotnega pohištva in opreme je 14.900 € in je tudi pogoj za nakup stanovanja. Cena stanovanja je 94.900 €. Nakup brez pohištva ni možen, ker je pa resnično lepo in po merah narejeno…

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je lahko takoj vseljivo…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

 

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klima
  • Loža
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Stanovanje resnično ima neko "dušo", je nekaj posebnega ravno zaradi specifičnega tlorisa, kjer je na manjši kvadraturi lepo umeščena tudi spalnica z veliko garderobno omaro... Tega po navadi v 1 sobnih stanovanjih, klasičnega tlorisa nimamo... Pohištvo je lepo, kvalitetno narejeno po merah stanovanja in paše v ta prostor... Vso pohištvo in oprema je praktično kot nova in ni potrebe po menjavi... Pogled na vzhodni del Maribor iz 12. nadstropja je pa še neka dodatna pika na i...

Mestni avtobusni prevoz... Avtobusna postaja je ob Ljubljanski ulici...

Novejše naselje treh stolpnic in enega nižjega objekta v neposredni bližini Mercator centra na Taboru. Vse trgovine so tako v neposredni bližini, prav tako vrtec in šola.

Lokacija

Ulica Eve Lovše 8, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)