Novejša hiša z bazenom, Dobrovci-Miklavž…

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
226.600€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Samostojna stanovanjska hiša se nahaja v naselju Dobrovce pri Miklavžu, v mirnem okolju individualnih hiš in slepi ulici…

Obsega dve etaži P+M. V pritličju, površine cca. 108 m2 je prostorno, večje 3 sobno stanovanje z izhodom na čudovito teraso z zelenico in vgrajenim bazenom. Obsega: predprostor, hodnik, ki povezuje vse prostore, velik dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso ter zelenico. V nadaljevanju je spalnica, otroška soba, ločen WC, shramba, večja kopalnica z banjo in tušem ter stopnišče, ki vodi v mansardo. Mansarda, površine cca. 75 m2 prav tako obsega nekoliko manjše 3 sobno, mansardno stanovanje…

Hiša je bila zgrajena leta 2000, je še v odličnem stanju, sodobne razporeditve z uporabljenimi boljšimi, kvalitetnimi materiali. Okna so PVC, kritina je pa opečna-Bramac, zaključni sloj izolacijske fasade je 10 cm Demit, na 30 cm skok opeke, ki je obdana z dodatnim slojem stiropora debeline 3 cm. Notranje stene so narejene iz Siporeksa. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na plin, radiatorsko gretje (UNP). Cisterna 2.400 L je vkopana na dvorišču, letna poraba plina za pa je cca. 1950 L/leto.

Hiša je v odličnem stanju in redno vzdrževana. Zraven hiše je še posebej nadstrešek (podaljšek strehe) za dva avtomobila, vrtna lopa, terasa in zelenica pa ponujata ravno dovolj prostora za preživljanje prostega časa.

Zelenico krasi vgrajen, poliestrski bazen dolžine 5,5 m in širine 3,5 m z strojnico in stekleno streho. Bazen je star 10 let in je v odličnem ter vzdrževanem stanju.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 571 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Dostop je urejen po asfaltni cesti, ki je tudi slepa, mirna ulica. Parcela je ravna in sončna.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, šola, vrtec…).

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in vseljiva po dogovoru oz. cca. v roku 6- ih mesecev, zaradi selitve lastnikov v Avstrijo. Možen dogovor glede odkupa opreme.

Energetska izkaznica: v izdelavi!

Zaradi izredno lepe urejenosti hiše, mirne lokacije, bazena… absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Terasa

Dodaten opis

Odlična hiša, ki si jo mogoče samo malo po svoje uredite. Večjih finančnih vložkov ni potrebnih... Lokacija je resnično mirna, sončna, o prednostih zidanega bazena pa ne rabimo govoriti, še posebej v teh vročih dneh...

Mestni oz medkrajevni avtobusni prevoz Maribor, Miklavž, Skoke in Dobrovce.

V ulici so podobne stanovanjske hiše, mirna lokacija in slepa ulica. V Bližini je osnovna šola Dobrovce in Miklavž, kjer je tudi vrtec.

Lokacija

Halefova ulica 6, Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (14)