Odlična, novejša hiška na Studencih…

enostanovanjska Hiša · Nakup
Znižana cena! 209.000€

Opis

Samostojna stanovanjska hiša se nahaja na Studencih pri Mariboru, v mirnem okolju individualnih hiš z lepim razgledom prosti Pohorju.

Obsega dve etaži P+M. V pritličju, površine cca. 110 m2 je prostorno, večje 3 sobno stanovanje z izhodom na teraso in zelenico. Obsega: predprostor, hodnik, ki povezuje vse prostore, velik dnevni prostor z jedilnico ter izhodom na teraso ter zelenico. V nadaljevanju je kuhinja, spalnica, velika otroška soba, ločen WC, kopalnica z sauno, utility (shramba) ter stopnišče, ki vodi v mansardo. Mansarda, površine cca. 77 m2 je nedokončana, možna je pa ureditev dodatnih sob ali po potrebi ločene stanovanjske enote.

Hiša je bila zgrajena leta 2008, je še v odličnem stanju, sodobne razporeditve z uporabljenimi boljšimi, kvalitetnimi materiali (bambus parket, kvalitetna keramika…). Okna so lesena termopan, fasada je izolacijska Demit 12 cm, kritina je pa opečna. Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na plin, talno gretje (UNP) z možnostjo priklopa na mestni plin, ki je že v ulici.

Hiša je v odličnem stanju in redno vzdrževana. Zraven hiše je še posebej nadstrešek za dva avtomobila, terasa in zelenica pa ponujata ravno dovolj prostora za preživljanje prostega časa.

Zemljišče, ki pripada nepremičnini meri 401 m2 površine in je v celoti stavbno zemljišče. Dostop je urejen po asfaltni cesti, ki vodi še samo do zadnjega soseda (solastnina z sosedi). Parcela je ravna in sončna.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, šola, vrtec…).

Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo, prosta bremen in vseljiva po dogovoru. Možen dogovor glede odkupa opreme.

Energetska izkaznica: Razred D!

Zaradi izredno lepe urejenosti hiše, odlične lokacije, absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije in ogled pokličite na tel. št. 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Odlična novejša hiška z ravno prav velikim zemljiščem na še boljši lokaciji... Moderno zasnovana samostojna hiša, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj. Po potrebi si lahko novi lastniki dokončajo prostore v mansardi po svojih željah in potrebah... Kvalitetno grajena hiša, dobri materiali...

Mestni avtobusni prevoz. Postaja je v bližini ob Limbuški cesti.

Podobne stanovanjske hiše. Veliko novejših hiš v okolici zaradi izredno lepe lokacije, zelenja in lepa razgleda proti Pohorju.

Lokacija

Pekrska cesta 40, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (14)