Odlično 3 sobno stanovanje, Maribor, Sp. Radvanje

3 sobno Stanovanje · Nakup
159.000€
Stanovanje je v ponudbi samo pri nas!

Opis

V Sp. Radvanju pod Pohorjem, Antoličičeva ulica, prodajamo prenovljeno 3 sobno stanovanje z velikim balkonom oz. ložo. Nahaja se v 3. nadstropju prenovljenega bloka z dvigalom.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; na levo stran je večja dnevna soba, oz. dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na velik balkon oz. ložo, ki je orientirana na sončno južno stran, na desno stran je spalnica, ob spalnici je otroška soba ali kabinet, naravnost pa večja kopalnica z WC. Spalnica in otroška soba sta orientirani na severno stran objekta.

Objekt je bil zgrajen leta 1980 in je danes skoraj da popolnoma prenovljen.  Leta 2005 je bila prenovljena streha objekta, leta 2013 pa je urejena nova izolacijska fasada. Prenovljeni so tudi skupni prostori (stopnišče, vhod v blok in dvigalo). Notranjost stanovanja je tudi popolnoma prenovljena. V letih od 2013 – 2016 so sedanji lastniki uredili kvalitetno prenovo kopalnice z WC; prenovljene vse talne obloge; izvedeni sveži opleski; nova PVC okna; nova kopalnica z WC itd…

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 72,7 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 62,2 m2, kletna shramba v izmeri cca. 2,9 m2 ter balkon, oz. loža v izmeri cca. 8,9 m2.

Upravnik objekta je podjetje Bam. Obratovalni stroški za 2 prijavljeni osebi so cca. 100 €, strošek rezervnega sklada je cca. 56 €. Ogrevanje je urejeno centralno, toplovod – Energetika Maribor z kalorimetri in se v zimskem času plačuje cca. 70 €, v poletnem pa samo za ogrevanje vode cca. 30 €.

Parkiranje je možno na večjem skupnem parkirišču pred objektom. Eno parkirno mesto je dodatno na voljo v garažni hiši pod objektom in sicer na način menjav; 2 leti ga lahko uporabljate, nato 1 leto premora in ponovno tako…

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Naše mnenje: Lepo urejeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj. Dobra lokacija, velik balkon in lepa razporeditev prostorov v prenovljenem bloku z dvigalom in parkiriščem… Priporočamo!!!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

 • Balkon
 • Centralno ogrevanje
 • Klimatska naprava
 • Loža
 • ogrevanje
 • Parkirno mesto
 • Shramba

Dodaten opis

Lepo urejeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj. Dobra lokacija, velik balkon in lepa razporeditev prostorov v prenovljenem bloku z dvigalom in parkiriščem...

Mestni avtobusni prevoz... Postaja je v neposredni bližini, ob Kardeljevi cesti ali ob Radvanjski cesti...

Gre za stanovanjsko naselje Nova vas, v neposredni bližini osnovne šole Tabor 1. Večinoma stanovanjski bloki in stanovanjske hiše. Vsa infrastruktura je v bližini...

Lokacija

Antoličičeva ulica 16, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt  Sporočilo je bilo uspešno poslano.

  Nepremičnine v okolici (17)