Odlično 2,5 sobno stanovanje na Top lokaciji in blizu mesta…

3 sobno Stanovanje · Nakup
Znižana cena! 108.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Simpatično in lepo razporejeno manjše 2,5 sobno stanovanje, se nahaja na začetku Tabora, v neposredni bližini UKC Maribor, Magdalenskega parka in mestnega jedra!

Nahaja se v 2. nadstropju stanovanjskega bloka z dvigalom, orientirano na južno in na severovzhodno stran, zaradi česar je tudi zelo svetlo in toplo stanovanje.

Stanovanje je odprtega tipa, prostorno ter zajema; predprostor (z garderobno omaro) iz katerega se dostopa do manjše sobe/kabineta, nadaljuje se do odprte kuhinje z jedilnico (na severovzhodni strani objekta). Iz jedilnice pa se odpira dnevna soba z balkonom na južni strani. Iz kuhinje vodi prehodni prostor (z vgradnimi omarami) mimo ločenega stranišča in kopalnice, do velike spalnice (južna stran), ki je tako v bolj zasebnem delu.

Iz vseh prostorov je pogled na zelenje. Na južni strani  je magdalenski park, ki je bil nedavno posodobljen, skupaj s športnim igriščem. Na severni strani pa je prav tako z živo mejo ograjen mini parkec, ki pripada stanovanjskemu bloku.

Skupna površina stanovanje je po podatkih GURS-a, cca. 64,50 m2. Stanovanjske površine je cca. 58,3 m2, kletna shramba je v izmeri cca. 2 m2, balkon pa v izmeri cca. 4,2 m2

Parkiranje je mogoče na dvoriščni strani objekta, kjer je urejeno parkirišče za stanovalce, varovano z zapornico.

Stanovanje je bilo v celoti renovirano leta 2007, ko so bila opravljena naslednja dela:

– menjane vse inštalacije,

– obnova kopalnice in stranišča,

– obnova kuhinje in jedilnice,

– nova dnevna soba in spalnica,

– nova okna,

– nova vhodna in notranja vrata,

– nove ploščice v kuhinji, kopalnici in na hodnikih.

Poleg vseh vrat, je priznani mizar po meri izdelal tudi vgradne omare, ki so še vedno kot nove in nudijo veliko prostora za shranjevanje. V vseh sobah se je ohranil tudi prvotni parket, ki je bil ročno brušen, na novo položen in lakiran. V dnevnem prostoru je klimatska naprava.

Stanovanje je zaradi svoje lokacije primerno tudi za investicijo! Ogrevanje je urejeno preko Energetike Maribor, strošek ogrevanja se plačuje po porabi in sicer cca. znesku 60 €/mesec v zimskem času, torej v kurilni sezoni.  Strošek rezervnega sklada je 40,00 EUR, strošek upravitelja (SZ Smreka d.o.o.) za 2 osebi je cca. 80,00 EUR, v tem strošku je zajeta tudi poraba vode in odvoz smeti.

Stanovanjski objekt je bil grajen l. 1959. Večje investicije so na objektu že bile izvedene: obnovili so streho (l. 1999) in izvedli izolacijsko fasado l. 2012. Urejena je notranjost bloka (stopnišče) in nova vhodna vrata z poštnimi nabiralniki. Nedavno je bila obnovljena skupna sušilnica ter kolesarnica

Prednosti:
– dobra lokacija; začetek TABORA,  bližina UKC Maribor, Magdalenskega parka, središča mesta, šole itd.,
– priložnost za investicijo (oddaja),
– vzdrževano stanovanje z dobro razporeditvijo,
– vpisana v Zemljiško knjigo, bremen prosto, prevzem možen po dogovoru!

EI: razred B2!

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!

Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras.

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj...Je izredno funkcionalno in prostorno, z nekoliko neklasičnim in razgibanim tlorisom. Top lokacija, bližina mesta, parkiranje na dvorišču ...

Mestni avtobusni prevoz, Avtobusna postaja je v neposredni bližini bloka...

Podobni večstanovanjski bloki ob ulici Moša Pijade in Magdalenskemu parku... začetek Tabora in s tem tudi bližina mesta, UKC itd.

Lokacija

Ulica Moše Pijada 12, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (11)